Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Fätsomittaus

Oon mä jotain tehnyt oikeinkin, kun olen reilussa kahdessa vuodessa saanut 1,8kg lihasta lisää ja sen kylkiäisenä on tullut vain 300g rasvaa (ja 1,2kg muuta rasvatonta massaa :)
Vaikka paino on noussut, rasvaprosentti on tippunut.
InBodyn laskema tavoitepaino on se paino, jossa mun rasvaprosentti näillä lihaksilla olisi 23%. Mun virallinen normaalipainon yläraja on 70,2kg ja koneen antama tavoitepaino 76,3kg eli olen loistava esimerkki siitä, ettei se virallinen normaalipaino ole aina sopiva!
Alla olevassa taulukossa kaikki muut ovat kiloja, paitsi rasva% tietenkin.


Vähän puntit tutisten menin tohon mittaukseen, sillä edellisellä kerralla tulokset oli aika masentavia. Reilussa vuodessa olin saanut painoa lisää 7,3kg, josta rasvaa 6,9kg eli lähes kaikki. Melko tyypillistä laihdutuksen jälkeistä reboundia, kuvittelisin. Juuri siitä syystä en ole kiinnostunut enää mistään kuuriluontoisesta laihduttamisesta vaan haluan pysyviä muutoksia. Tässä ne 2 ja 3 vuotta vanhat tulokset vierekkäin vertailtuna:


Päädyin tänään mittaukseen siipan siivellä, kun sillä alkoi kolmen duunikaverin kanssa laihdutuskilpailu. Kolmen kuukauden päästä on loppumittaus ja voittaja on se jonka paino kiloissa plus rasvaprosentti prosenttiyksiköissä on pudonnut eniten. Mä en tietenkään ole kisassa mukana, mutta toivon laihtuvani vähän siinä sivussa, kun olen tietenkin tukeva vaimo ja elän samoilla murkinoilla siipan kanssa :)

2 kommenttia: