Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

Koirakolari

Tän illan lenkistä ei jäänyt vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttumaan. Kolaroin koiran kanssa ja kuten arvata saattaa, meikäkatti jäi siinä törmäyksessä alakynteen. Pururadalla oli pariskunta lenkillä kahden koiran kanssa. Dogit oli vapaana ja niillä oli täysi vauhti täällä, jahtasivat toisiaan ja poukkoilivat hullun lailla joka suuntaan kiinnittämättä mitään huomiota meihin ihmisiin. Pariskunnan kehonkielestä päättelin, että he yrittivät rauhoitella koiriaan, kun mä tulin näkyviin, mutta eihän ne kesken riehunnan mitään kuulleet ;)
Ne oli oikein komeita koiria ja mä katselin niitä ihaillen, enkä osannut pelätä edes sen vertaa, että olisin varonut tai väistänyt, kun ne siinä juoksenteli. Joten niinhän siinä kävi, että yhtäkkiä koiraraketti kamppas mut ja lensin hölmistyneenä pitkin pituuttani keskelle pururataa!
En ole vielä ihan varma selvisinkö säihkähdyksellä. Oikessa kämmenessä ja vasemmassa polvessa on vain pari naarmua, mutta oikea nilkka on vähän kipeä. Vaikka siihen aluksi sattu aika paljon niin ei se onneks kunnolla nyrjähtänyt vaan pystyin kävelemään kotiin lähes normaalisti. Nyt haudon sitä pakastemaissilla ja toivon parasta.

Epäilen joutuneeni novascotiannoutajan kampittamaksi.
Kaverilla oli just tollanen erikoinen vaalea kirsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti