Sivut

perjantai 4. lokakuuta 2013

Pari huomiota

Enpä muista koskaan ennen ajatelleeni, että "kumpa tää maksais enemmän", mutta toi meidän sali on niin ruuhkainen ja halpa (199€/vuosi), että toivoisin niiden nostavan hintaa ja porukan vähenevän. Siellä ei pääse tekemään ollenkaan sen mukaan, mitä on suunnitellut vaan on pakko tehdä vähän sitä sun tätä sen mukaan, mihin mahtuu sekaan. Yks jamppa jutteli käyneensä siellä maanantaiaamuna ruuhkia välttääkseen, mutta moni muukin oli keksinyt saman ja sit oli jo taas ruuhkaa. Maanantaiaamuna!

Keskiviikkona penkin vapautumista odotellessani tein punnerruksia ja koin älynväläyksen: Punnertaessa mulla nousee hartiat kohti korvia! Se on mun suurin tekniikkapahe kaikissa liikkeissä ja lajeissa ja se on myös pahaksi mun herkästi hajoaville olkapäille. Mä oon ajatellut, että punnerrukset on olkapäille hellempiä kuin penkki ja tehnyt niitä, jos olkapäät vihoittelee, mutta näköjään niittenkin kanssa pitää olla varovainen. Ei pidä punnertaa niin finaaliin asti, että se käy raskaaksi ja hartiat nousee. On siinä kuitenkin se etu penkkiin verrattuna, että olkapäille tulee vähemmän venytystä ala-asennossa.

Viime sunnuntaina pojat teki penkkiä, mutta mun olkapää ei antanut myöten. Yläselän lihakset oli vielä vähän kipeinä viikolla tekemistäni treeneistä ja se kai vaikutti tekniikkaan sen verran, että olkapäähän sattui. Onneks tajusin lopettaa heti, ongelma poistui palautumisen myötä ja keskiviikkona pystyin taas penkkaamaan. Toi pisti monenlaisia ajatuksia pyörimään päässä: turhautumista, pelkoa, ketutusta, motivaatiokysymyksiä... Ärsyttää niin paljon, kun en pääse treenamaan täysiä vaan koko ajan pitää varoa, ettei paikat hajoa. Tekis mieli repästä ja vaihtaa kokonaan johonkin toiseen harrastukseen - jos vaan keksis jotain muuta yhtä näppärää ja mun lahjoille sopivaa!

1 kommentti:

  1. No on halpa !! *kateellinen*
    Mutta tuo ruuhka ei oo kyllä kivaa... Jonottaminen on hanurista.
    Sorry, sä oot punttiKatti ja sillä selvä ;)

    VastaaPoista