Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

Elefantteja kaikkialla

Lomalta kotiin tullessa on aina paljon kaikkea hässäkkää ja vielä enemmän sitä on, jos loman aikana kellarikomerossa on käynyt varkaita ja appiukko on joutunut sairaalaan. Nyt ei enää ole mitään hätää, paranemisennuste on hyvä, mutta vähän enemmän varmaan joudutaan käymään auttelemassa appivanhempia. Ja vakuutus korvasi vorojen viemän materian.
Siippa ei ole jaksanut edes ajatella meidän lomakuvien perkaamista. Enkä yhtään ihmettele, sillä kova perkaaminen niissä onkin. Kuvattiin taas täysin vailla huolta huomisesta ja siitä, että ne kuvat pitää loman jälkeen käydä läpikin ;)
Norsu on Thaimaan kansalliseläin ja fantteja oli siellä joka puolella patsaina ja kuvina ja kaiverruksina ja elävinäkin. Käytiin elefanttisafari-retkellä, johon kuului puolen tunnin norsuratsastus sekä tutustuminen norsukouluun ja maanviljelyyn. Retkellä oli toinenkin suomalaispariskunta ja tänään sain heiltä pari kuvaa meistä norsun selässä. Ekassa kuvassa norsu todellakin kakkii :D Oli hiukkasen kuumottava tilanne, kun heti aluksi, ennen kuin oli ehditty kotiutua norsun selkään, otus peruutti pyllynsä jyrkänteen laidalle ja alkoi pinnistää. Me pelättiin, että kohta tästä tiputaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti