Sivut

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tunnustushaaste, hannustustuusteKiitos haasteesta Jaanaba :)

Säännöt:
1. Postaa palkinto blogiisi.
2. Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa.
3. Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.
5. Nimitä 11 bloggaajaa, jolle tahdot tämän palkinnon antaa.
6. Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät.

Satunnaista faktaa:
1. Haastajani Jaanaban tapaan minäkin tykkään sanamuunnoksista (munasaannoksista) ja teen niitä päivittäin.

2. Olen puhaltanut lasista sinisen linnun (ammattilaisen pienellä avustuksella ;)3. Olen lähes sävelkuuro. Sing Starissa yleisin saamani arvio oli aina Tone Deaf, vaikka osasin kaikki sanat ulkoa. Äärimmäisen epäreilua, kun siippa sai hehkutuksia, vaikka vaan nannatteli ilman sanoja!

4. Elokuvissa suosikkigenreni on romanttinen komedia. Saa olla siirappinen ja epärealistinen. Kurjuutta ja realismia näkee riittävästi uutisissa. Eilen katsottu Se toinen nainen oli oikein hauska :)

5. Olen lukenut kaikki Twilight kirjat ja tykkäsin. Leffat ei olleet yhtä hyviä. Jostain syystä niissä teinitouhu meni yli mun sietokyvyn, vaikka kirjoissa se tuntui ihan uskottavalta.

6. En tykkää hiilihaposta, koska se on liian hapokasta. Juon limuni mieluiten hiukan väljähtyneenä. Limun juonti on viime aikoina aika paljon vähentynyt, kun olen tajunnut, etten mä tykkää siitä niin kauheesti, vaikka siippa tykkääkin.

7. Mulla on joskus vähän vaikeuksia tajuta, etten mä tykkää jostain, jos siippa tykkää siitä kovasti ja hehkuttaa, kuinka hyvää se on. Esim. juuri tuo limu. Siippa on hulluna light cokikseen ja kutsuu sitä jumalten juomaksi.
Noniin, faktoja minusta!

8. En erityisemmin tykkää paahdetusta leivästä. Se on kuivaa koppuraa. Tykkään enemmän pehmeästä ja tuoreesta leivästä. Tästäkin ollaan siipan kanssa eri mieltä :D

9. Mun jaloilla on lähes aina iltaisin ja öisin kuuma. En voi pitää niitä peiton alla. Joskus en saa unta, koska jalkapohjat on niin hohtavan kuumat. Ne ei usein öisin hikoile, mikä viilentäisi niitä. Päivisin kyllä sitten koko ajan tassut märkänä, ihan turhaan!

10. En ole silleen aamuvirkku, että heräisin aikaisin, mutta silleen olen, että pystyn nousemaan ylös aika vikkelästi ja olen pirteä ja toimintakykyinen about heti. Arvatkaa, kuka ei ole? ;)

11. Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuus tapahtui mun 6-v. syntymäpäivänä eli 26.4.1986.


Jaanaban kysymykset:

1. Oletko onnellinen ja mikä sen tekee? Jos et ole mikä tekisi sinut onnelliseksi?
Kyllä mä pidän itseäni onnellisena. Sehän ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö vähän väliä joku asia ketuttaisi tai aina jostain löytyisi petrausvaraa ;) Nää on niitä henkimaailman juttuja, joista ei osaa sanoa, mikä sen tekee. Kaikki vaan on hyvin ja jos ei olis niin pitäis tehdä jotain, eikä vaan möllöttää onnettomana!

2. Mikä on hienointa mitä sinulle on tapahtunut viimeisen vuoden aikana?
Hmm, ei nyt mitään kovin ihmeellisen hienoa ole sattunut. Thaimaan loma oli ihana, mutta lasketaanko loma asiaksi, joka minulle on tapahtunut? Itsehän mä sen järkkäsin - ei se vaan tapahtunut.

3. Mistä asioista pidät itsessäsi?
Kai mää oon aika fiksu ja aika vaatimatonkin ;) Enimmäkseen pidän itsestäni - helpompi olis nimetä, mistä en pidä.

4. Millainen olet kun suutut?
Aika harvoin mä silleen oikeesti suutun, enemmän mulla on nälkäkiukkua ja itsesääliä ja pahaa mieltä ja muuta harmitusta. Ei siinä tunnekuohussa osaa silleen analysoida, jos nyt koskaan itseään pystyy objektiivisesti arvioimaan. Aika usein taidan mennä sanattomaksi. Huutaminen ja raivoaminen ei ole mulle luontaista. En osaa muodostaa ajatuksia sanoiksi riittävän nopeasti. Tykkään enemmän kirjoittaa, kun tässä saa rauhassa miettiä, mitä haluaa sanoa!

5. Onko kodissasi siistiä?
Siisti on suhteelllinen käsite. Varmaan kaikki pikkulasten vanhemmat pitäis tätä siistinä. Siippa on tosi tyytyväinen siihen, miten siistinä tää uusi koti on pysynyt. Mun mummi oli kutsumusammatiltaan siivooja ja hänen mielestään täällä ei olisi siistiä. Itsekin toivoisin, että olisi siistimpää, mutta nykytila on kompromissi naisen ja sian liitossa ;)

6. Minkä lemmikkieläimen ottaisit jos nyt ottaisit?
Musta ei olis eettistä ottaa mitään elävää vastuulleen, koska me ollaan poissa kotoa niin paljon, töissä ja harrastuksissa ja lomilla. Ja kotona ollessa lähinnä laiskotellaan - hyvä kun jaksetaan itsemme hoitaa. Jos mun hoivavietti joskus tästä kasvaa ja kotitöiden sietokyky paranee niin koira tai kissa olis kyllä ihana. Ehkä sit eläkkeellä?

7. Miten haluaisit elämäsi elää?
Rauhassa ja mukavasti, sanoi laiska hedonisti. Ei mulla ole mitään elämänfilosofiaa tai -periaatteita.

8. Kännäätkö? Milloin viimeksi?
Kyllä mä joskus yritän, mutta useinkaan ei maistu. Esim firman kesäjuhlissa ja Kivenlahtirockissa oli pientä yritystä, muttei siitä känniä tullut vaan pelkkää hiprakkaa. Uutenavuotena taisin olla ihan kännissä.

9. Mitä harrastit lapsuudessasi ja nuoruudessasi? Harrastatko vielä samoja asioita?
Lukeminen ei mun mielestä ole harrastus, kuten ei TV:n katselukaan. Mun eka oikea harrastus oli kuntosali, jonne menin 16-vuotiaana. Harrastan sitä edelleen, kuten ehkä blogin lukijat ovat huomanneet :D

10. Mistä piirteistä pidät muissa ihmisissä?
Mä pidän siitä, kun ihmiset kertoo kysymättä, mitä niille kuuluu ja kaikkia muitakin juttuja. Mä en oikein kehtaa kysellä, kun koen heti tenttaavani. Mua ei yhtään haittaa, jos multa kysellään. Sen koen vain mukavana kiinnostuksena, mutten oikein osaa kääntää sitä niin päin, että munkin pitäis kysellä. Onneks siippa on hyvä just tollasessa small talkissa ja se on vielä kiinnostunutkin ihan kaikesta, joten se hoitaa meillä kyselemisen ja mä saan vaan kuunnella vastaukset :)

11. Jos sinun pitäisi ottaa tatuointi nyt niin minkälaisen ja mihin sen ottaisit?
Jonkun kissa-aiheisen olkapäähän, koska uskoisin sen sattuvan vähiten. En pidä kovin todennnäköisenä, että tulisin koskaan ottamaan tatskaa. Ne on tosi hienoja muilla, mutta itse en tarvitse.

En aio haastaa ketään, koska en oikein seuraa 11 sellasta blogia, joita vois haastaa. Ja niin moni on jo haastettukin.

1 kommentti:

  1. Hyvät vastaukset ja faktat. =) Munkin jalkapohjat on usein iltaisin niin kuumat, että ne on oltava pois peiton alta. =D

    Tsernobylin onnettomuus sattui päivää ennen mun 12-vuotissynttäreitä. =) Satoi vettä kaatamalla ja mää olin menossa ostamaan uusia hienoja housuja äitini kanssa polkupyörällä Nokian keskustaan. =)

    Kyllä loma mun mielestä lasketaan, onhan se sulle tapahtunut ittesi järkkäämänä.

    Muakaan ei haittaa jos multa kysellään, tykkään että kysellään sillä ilman kysymyksiä en taida kertoa juuri mitään. Paitti blogissa.

    VastaaPoista