Sivut

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ihan ku etelässä!

Ja tokihan me ollaankin Etelä-Suomessa. Musta on ihanaa, kun kerrankin tarkenee. Kun kerran siipan selkä on niin kipee, ettei juuri mitään voi tehdä niin tää on paras mahdollinen keli viettää lepolomaa. Vaikka oon mä lepoilun lisäksi fillaroinut aika paljon: lauantaina 29 km, sunnuntaina 34 km ja eilen 36 km. On se vaan onni, että tuli ostettua toi pyörä just ennen kuin mies hajos. Nyt on sentään jotain kivaa yksin tekemistä.

Eilen pyörä vei Haltialaan katsomaan pöröjä ja XXL:ään ostamaan Puman trikoita, joita olin jo netistä katsellut. Siellä oli enää yksi pari tota mallia jäljellä ja se oli mun kokoa - voitteko uskoa? Kerrankin näin päin :) Lisäksi ostin oransseilla linsseillä varustetut lasit, että saan pilviselläkin säällä silmät suojaan kärpäsiltä.
Kävin Jumbossa lounaalla ja löysin trikoiden kanssa sopivan Puman paidan. Mulla on niin miljoona salivaatetta, ettei mun tarvii pyykätä ennen helmikuuta...Olisin halunnut kirkkaan vihreet Crocs varvastossut, mutta niitä ei saa mistään :(
Flamingon Crocs kaupassa oli miesten kokoja 11-14, mutta mulle sopis koko 8 (eli naisten 10). Olisin saattanut sortua ostamaan yhtä numeroa liian suuret, mutta kolme numeroa on jo täysin mahdotonta. Paremman puutteessa olen ostanut Puman ja O'Neillin släbärit. Koska tokihan ihminen tarvitsee useita erilaisia sandaaleja sun muita kesäkenkiä maassa, jossa hellettä riittää parhaimmillaankin vain muutaman viikon. Talvikenkiä sen sijaan riittää kaksi paria. Niitä on niin paljon vaikeampaa löytää sopivia. Itse asiassa mulla on kaikkia hellekelin kamoja vähintään yhtä paljon kuin pakkaskelin kamoja. Pakkaskamat ei ole yhtään niin ihania ja ne on paljon kalliimpiakin!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat treenivaatteet! Kivoja jo nuo sun olemassa olevat varvastossut! Mulla ei ole ku sellasia luiruja, jotka hinkkaa ihon rikki joka paikasta :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    En mä noilla mihinkään pitkille kävelyille lähtis, mutta perus oleskelussa ne ei hankaa.

    VastaaPoista