Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Lomahommia

Toissapäivänä pääsin pitkästä aikaa golfaamaan, kun entinen työkamu lähti kaveriksi ja tarjosi kyyditkin autottomalle :) Pakko todeta golfaamisen olevan ehdottomasti kaikkein kivointa samantasoisen pelikaverin kanssa - vaikkei meillä mitään kisaa oikeasti ole niin kyllä silti on hauska taistella honoreista eli ekasta lyöntivuorosta seuraavalla väylällä ;) Vasta kierroksen jälkeen laskettiin lyönnit yhteen ja tulos oli huiman tasainen: 98-97. Jos tiukka tilanne olis ollut tiedossa jatkuvasti, jotain sössimisiä olis helposti tullut laitettua jännityksen piikkiin, mutta näissä olosuhteissa sössittiin ihan puhtaasti ilman mitään hermopelejä.

Tänä aamuna kävin vaihteeksi hölkkä/kävelylenkillä, kun halusin vetää leukoja pururadalla. En kokenut, että mulla olis ollut liian kuuma, vaikka toki hiki oli, mutta taas tuli päänsärky. Ei kai vaan pitäis helteellä hölkkäillä. Saattoi lyhyeksi jääneet yöunetkin painaa. Viime yönä nukuin huonosti lämmön takia ekaa kertaa tänä kesänä, mutta on tää silti miljoona kertaa parempi kuin tammikuu! Lämmöstä en valita, paitsi saunassa ;)

Kun on ollut poikkeuksellisen paljon aikaa tapettavana, minäkin olen jaksanut panostaa pukeutumiseen! Olen kaivellut kaapin pohjalta unohtuneita toppeja ja jopa vaihtanut kaulakorua vaatteiden mukaan. Olen kyllä vähän sitä mieltä, että muotibloggaajilla on vaan liian paljon vapaa-aikaa, kun ehtivät tämmösiä turhuuksia jatkuvasti miettiä.

Vatsa sisään, rinta ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti