Sivut

sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sadistisen sateinen sunnuntai

Viikko on jälleen vierähtänyt - onneksi ilman sen suurempaa dramatiikkaa :)
Tällä viikolla tein penkin sijasta punnerruksia ja olin ihan tyytyväinen, kun jaksoin 5*10 toistoa. Leuanvetoja tein pelkkä polvi keltaisessa kumpparissa 5*4 toistoa. Ens kerralla pitää jaksaa 5 toiston sarjoja! ;)
Kävin Elixiassa spinussa, jonka jälkeen heitin kulahtaneen ja kittanan paidan pois. Puhtaan paidan pois heittäminenhän olis hirveetä tuhlausta ;) Ei mun kannata kovin paljon stressata ohjattuun spinuun ehtimisestä. Ihan yhtä hyvän treenin saan irti omin nokkineni - tavallaan jopa paremman, koska ohjaaja ei koskaan tiedä, miten jumissa mun jalat on jo ennen tuntia!
Perjantaina vetelin maasta 5*5*80 kg hyvällä fiiliksellä - ens kerralla menee enemmän! Siitä ei onneks tullu paikat kipeiksi, sillä tänään piti vielä hoitaa tän viikon kyykkyosuus: 3*12*50 kg.
Eilen kävin kävelyllä katselemassa outoa valoilmilötä. Onneksi, sillä tänään on niin pirskatin lokakuu, kuin vain voi. Ihastelin uutta Angry Birds leikkipuistoa ja harmikseni huomasin tekojäämiesten olevan työn touhussa tulevan luistelukentän luona.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti