Sivut

tiistai 9. joulukuuta 2014

Tangolla on väliä

Liian matalalla tai korkealla olevassa tangossa on vaikeaa saada ekastakin vedosta kunnollinen.
Liian paksusta tai ohuesta tangosta on vaikeaa pitää kiinni.
Liian liukkaasta tangosta ote lipsuu ja liian tahmea tanko on ällöttävä.
Duunin salilla on täydellinen tanko. Siinä on tullut mun parhaat onnistumiset, kuten tänään 3*3 kunnollista leuanvetoa ihan koko omalla painolla :)

Satsissa ei tällä hetkellä olekaan tankoa käytettävissä, koska siellä on noin kolmannes salista remontissa. Lattialle tehdään jotain, jotta painojen kolina ei enää häiritsisi naapureita, vapaiden painojen ja funktionaalisen treenin aluetta laajennetaan ja vähiten käytettyjä laitteita poistetaan käytöstä. Hyvä homma on tämä, lisätila tulee tarpeeseen. Vaikka Lepuskin Sats on vasta kolme vuotta vanha, sen olemassaoloaikana on tapahtunut selvä muutos treenitavoissa - funktionaalisen harjoittelun suosio on räjähtänyt ja laitteiden käyttö on vähentynyt.

Noin puolet vanhasta aerobisten laitteiden tilasta on käytössä ja puolet remontissa. Osa aerobisista laitteista on käytävillä, missä olikin ennen aika paljon hukkatilaa.


Oikealla seinustalla oleva funktionaalinen alue on kokonaan huputettu, samoin perällä oleva vapaapainoalue. Vasemmalla puolella oleva laite-alue on käytössä ja siihen on tungettu kyykky/mavetangotkin tiiviisti. Penkit ja puntit on venyttelyhuoneessa, eikä venyttelylle nyt oikein ole tilaa.


Ikkunoista näkyi sisään sen verran, että erotin remontissa olevan osuuden, joka on siis tällä puolen taloa paljon pidempi kuin toisella puolen. Sats on kyllä tosi iso, kun se vie koko kerroksen isosta toimistotalosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti