Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Aikuisten hoplopissa

Meillä on huomenna hääpäivä, mutta maanantai ei ole kovin kiva juhlapäivä, joten käytiin jo eilen Salmisaaressa gr8 viihdeklubilla tässä hengessä:

Ekana kokeiltiin jättihanskanyrkkeilyä, joka kuulosti tosi kivalta, mutta oli pieni pettymys. Hanskat oli niin isot, ettei niillä voinut tehdä mitään ja mä kompastelin pomppulinnassa omiin kinttuihini. Hihittelyksi meni :D

PumPumKatit

Seuraavaksi mulle selvisi, miksi ihmisillä on niin paljon ongelmia rakkauselämässä: Jousiammunta on niin vaikeaa ja kivuliasta, ettei Amor tietenkään osu kohteeseen kovin hyvällä prosentilla! Mä sain ehkä yhden hyvän osuman ja siinä jousi napsahti hienosti käsivarressa olevaan suojukseen. Sen jälkeen ammuin rohkeasti uudestaan ja TSÄP! Se suojus ei ollut yhtään tehtävänsä tasalla! Tuon jälkeen piti olla niin varovainen, ettei hommasta tullut enää mitään.

Amorin dagen efter

Mä voitin yhdessä lajissa ja se oli tietysti keilaus. Kaikessa muussa hävisin kuin ankka :)
Keilattiin 5 sarjaa, kun siippa niin kovasti halus saada rökälevoiton edes yhdessä sarjassa, mutta se jäi haaveeksi. Se voitti 2 ja minä 3 sarjaa ja mun paras tulos oli toi viimeinen 160 pistettä.

Player 2 kiittää ja kuittaa

3 kommenttia: