Sivut

perjantai 8. tammikuuta 2016

Akkujen latausta

Rakas sairaspäiväkirja,
Jälleen kerran saan raportoida räkiksestä. En halunnut pilata lomatunnelmia valittamalla, mutta kylmä totuus on se, että mulla alkoi kurkkukipu jo jouluaattona ja koko loppuloma (= 2 viikkoa) kului flunssan eri vaiheita läpikäydessä. Onnenkaupalla löysin Walmartista nenäsuihkeen, joka tehos tukkoisuuteen tosi hyvin ja sain nukuttua kohtuullisesti koko ajan. Nyt olen jo sen verran voiton puolella, ettei eilinen 24 h kotimatka kolmella lennolla tuottanut korville tavallista enempää vaikeuksia. Siippa vuorostaan on sen verran köhäinen, ettei mennä salille vielä tänään.
Mä en todellakaan nukahda missä vaan ja milloin vaan, joten pitkistä ja tylsistä lennoista huolimatta onnistuin torkkumaan vain puolisen tuntia koko matkalla. Kotiin pästyä otin reilun tunnin päikkärit ja viime yönä kuorsasin 11 tuntia putkeen!
Saapas näkee, olenko nyt kertaheitolla takaisin Suomen päivärytmissä, kun heräsin normiaikaan klo 8 :) Tänään ei onneksi vielä ole töitä vaan tässä on viikoloppu aikaa pestä pyykkiä ja ladata tyhjentynyttä auton akkua, että päästään maanantaina liikkeelle pakkasessa. Suomen sääennusteita katsoessa tuli mieleen pieni sanaleikki matkalukkujen kohtalosta: Your bags are checked in all the way to HELL! Perkele!

Vika lomapäivä oli ainut sateinen päivämme LA:ssa ja lämpötilan puolesta pitkähihainen aluspaita, paksu neule ja nahktakki sekä kaulahuivi oli oikein passeli varustus. Kävi melkonen munkki, että pelipäivät oli kaikki aurinkoisia ja lämpimämpiä. Lämmintähän siellä ei ollut lainkaan. Shortsit tuli puhtaana takas. Koko länsirannikolla on ollut viime aikoina historiallisen kylmää. Ekaa kertaa ikinä LA:ssa oli jouluna kylmempää kuin NY:ssa. Itärannikolla on taas ollut historiallisen lämmintä.


Monessa paikassa joulukuuset korjattin pois jo vähän ennen loppiaista, mutta Long Beachilla oli vielä puu pystyssä 5.1. Ameriikan kuuset oli niin bling bling, että niitä tuli kuvailtua joka paikassa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti