Sivut

lauantai 2. tammikuuta 2016

Próspero Año Nuevo

Meidän uusivuosi oli leffateemalla. Warner Brothersin studioilla kävi munkki: koska kaikki ohjelmat on joulutauolla, kiertoajelulla pääsi tutustumaan paljon useampaan paikkaan kuin kuvausten ollessa käynnissä. Siellä oli paljon Harry Potter juttujakin, vaikka ne on kuvattu Lontoossa. Pääsin lentämään luudalla ja siitä tehtiin hieno video green screenin avulla.

Käytiin Hollywood bulevardilla hämmästelemässä ryysistä ja niitä kuuluisia tähtiä. Chinese theaterissa meni uusi Star Wars 3deenä ja tartuimme tilaisuuteen. Onneks en ole suunnitellut meille liian tiukkaa ohjelmaa! Leffa oli hyvä. 2,5 tuntia kului nopeasti. En silti ymmärrä sitä suunnatonta hypetystä. Paljon parempiakin leffoja on.

Vuosi vaihtui Losin latinoiden seurassa. Siippa halus tsekata paikallisen yökerhon ja kolmen kilsan päästä hotellilta löytyi nuorten tanssipaikka. Se näytti asuintalolta, joka oli muunnettu baariksi.
Yllättäviä eroja Suomeen oli muutamia. Klo 23 kun me tultiin paikalle, tanssilattia oli jo täynnä, eikä pöydissä istunut ketään. Baaritiskille ei ollut kovia jonoja, enkä huomannut kenenkään olevan ihan naamat. Kaikilla naisilla oli pitkät hiukset ja lyhyet mekot, siis todella lyhyet, ja kaikki oli tosi laittautuneita, johon toki saattoi vaikuttaa juhlapäivä. Minimekkotytöillä ei kuitenkaan ollut takkeja, vaikka ulkona oli vain 5 astetta, koska paikassa ei ollut narikkaa. Meidän piti jättää takit yhden sohvan nurkkaan oman onnensa nojaan. Harvoinhan täällä on niin kylmää, että tarttis takkia, joten narikka olis hukkatilaa.
Tanssilattioita oli kaksi, hiphop ja lattari, ja juhlakansa oli sen mukaista, latinoita ja erinäisiä maitokahvin sävyjä. Me oltiin ihan etnistä vähemmistöä siellä. Musiikki oli korviasärkevän kovalla ja bassot sai ihokarvat heilumaan tahdissa. Lattaripuolella oli hitusen hiljaisemmalla ja lattialla väljempää, joten siellä me laskettiin sekunnit vuoden vaihtumiseen.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti