Sivut

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Nopeaa edistystä

"Asteikolla 1-10, kuinka kovasti tahtoisit lähteä katsomaan rempattua uimahallia?" kysyin viime viikolla. Yllätyksekseni vastaus oli niinkin iso luku kuin 8. Tänään sit mentiin ja musta se tuntui tosiaankin lähinnä katsomiselta, kun oltiin altaassa ehkä 10 minuuttia. Onneks toi ei tullut mulle täytenä yllätyksenä ja olin itsekin sillä fiiliksellä, että puljataan vaan vähän jumpan jälkeen :) Uimahallissa käyminen ei kyl ole niitä kaikkein parhaita heteroparisuhdeharrastuksia, kun pukkarit, suihkut ja saunat pitää käydä yksinään.

Mulla on nyt menossa pienoinen tanssijumppainnostus. Oon käynyt paljon Love2dancessa ja Sh'bamissa. Alussa mä näytin vallan hassulta airobikkaavalta bodarilta, mutta musta tuntuu, että nyt muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen peilissä näkyy jo vähän tanssillisempaa liikettä. Uusista askelkuvioistakin saan kiinni nopeammin, kun on vähän kokemusta. Kivaa olla aloittelija, kun näkee edistystä niin selvästi ja nopeasti :)

3 kommenttia:

  1. Mä oon lukenut tuota ekaa kappaletta monena päivänä ja yrittänyt pohtia, että mitä sä tarkoitat. Onhan kuntosalillakin pukkarit, suihkut ja saunat erikseen. Onko siis niin, että vesiliikunnassa suihkussakäynti ja saunominen on sun mielestä tärkeämpi osa kokemusta kuin kuntosalilla? Mulla ei ole eroa. Ihan sama, missä käy heilumassa, suihku ja saunat on aina yhtä tärkeää. Tietysti uimahallissa suihkussa käy molempiin suuntiin, että siinä mielessä siellä viettää pidemmän ajan kuntosaliin verrattuna, mutta ero on pieni.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Salilla mä vietän pukkarissa ehkä 5 minsaa ja salissa yli tunnin. Suihkussa käyn kotona. Tällä uimahallireissulla oltiin altaassa 10 minsaa, mutta naisten puolella mä olin yksinäni ainakin puoli tuntia kaikkineen. Mutta kyllähän noi ajat riippuu kaikista hommeleista...

    VastaaPoista
  3. Aa ok, ymmärrän! Mua puistattaa ajatuskin siitä, että laittaisin takin salipaidan päälle ja mun treenihousutkin on lyhytlahkeiset, joten niissä tulisi kylmä. Oudosti mun märät ja litistyneet hiukset on enemmän ok kuin vatsalihasliikkeistä pöyhöttyneet ja sekaisin olevat :) Uinnin ja salin jälkeen mun on siis ok mennä pestyillä, laittamattomilla hiuksilla ulos, mutta kotoa en hiuksia laittamatta voi mennä edes roskia viemään. Aivot toimii väärin.

    VastaaPoista