Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Matkustelut alta pois

Nyt pitää hoitaa parin vuoden edestä matkailuasioita pois alta, että voi sitten hengailla kotona haukkusen kanssa :D Lähden siis huomenna Berliiniin työkamujen kanssa minilomalle! Oikeesti tää reissu on kyllä varattu jo kauan ennen koirajuttuja, mutta hauskasti sen saa selitettyä tilanteeseen sopivaksi :)

Meitä on matkassa 14 henkeä ja asustetaan tämmösissä asunnoissa lähellä Brandenburgin porttia. Saksalainen matkanjohtajamme on laatinut ilahduttavan perusteellisen excelin kaikista suunnitelmista ja ottanut lisäksi screenshotit google mapsin reittiohjeista joka paikkaan. Suunnitelmiin kuuluu osallistujien toiveesta paljon syömistä. Tavallisten ravintolan pöytävarausten lisäksi meillä on perjantaina Culinary tour in Kreuzberg ja lauantaina illallinen Unsichtbar ravintolassa, joka on aivan säkkipimeä, jolloin asiakkaat ovat yhtä sokeita kuin sokeat tarjoilijatkin. Allierten Museum pääsi listoille Elämyskamelin suosituksesta ja meillä on siellä oikein opastettu kierroskin kylmän sodan näyttelyssä. Muita paikkoja ei ole lyöty lukkoon, mutta tarkoitus olis aina poiketa katsomassa, mitä milloinkin on matkan varrella. Ja tietenkin ostoksille lähtijöitä löytyy :)

Me käytiin siipan kanssa Berliinissä vuonna 2012, joten kaikki tärkeimmät on jo nähty. Nyt ei ole mitään paineita, että jotain tiettyä olis pakko nähdä. Yksi niistä tärkeimmistä oli Ritter Sport Choco Welt :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti