Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Miksei naiset penkkaa?

Varmaan siks, että seuraavana päivänä on niin vaikee pukea ja riisua rintsikoita!

Meidän vakkarisalikaveri asuu remonttievakossa heilansa luona Vantaalla, joten ex-tempore-salien sopiminen ei oikein onnistu. Me käytiin sit eilen kaksistaan salilla ja mä tein siipan seuraksi penkkiä. Ei se nyt eka kerta tänä vuonna ollut, mutta aika lähelle. Molemmat olkapäät on olleet kivuttomia, kun olen pysynyt erossa penkistä ja vaan punnertanut, eikä niihin nyt tällä yhdellä kerrallakaan ehtinyt sattumaan.
Voimat on vähentyneet, muttei kamalan pahasti. 50 kiloa nousi mun laskujen mukaan 11 kertaa ja siipan laskujen mukaan 13 - sanotaan siis 12 :D 60 kiloa nousi vain 5 kertaa eli maksimivoima on vähentynyt enemmän, kun sitä ei punnertaessa tule treenattua. Mun ennätys 60 kilolla on 13 toistoa, syksyltä 2013. Silloin sain myös 70 kilolla 4 toistoa, mutta nyt se ei ehkä nousis lainkaan. En koittanut.
Haikea olo tulee, kun muistuu mieleen, miten kiva yhteinen harrastus penkki onkaan. Sitä on niin helppo tehdä yhdessä, vaikka olis ihan eri tasolla. Edistymisen näkee konkreettisesti koko ajan ja saa pitää kirjaa tuloksista :) Mutta aika entinen ei koskaan enää palaa. En viitsi riskeerata olkapäiden kanssa, kun en usko niiden kuitenkaan kestävän + siipallakin on olkapäissä jotain kipuilua, joten pitäis koittaa puhua sekin eroon penkistä. Se on vaan tosi vaikeeta, koska penkki noin yleisesti on miesten tärkein liike salilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti