Sivut

lauantai 20. elokuuta 2016

Rush!

Käytiin eilen Rush trampoliinipuistossa Pitäjänmäellä. Mä katselin sitä keväällä, kun se aukes, mutta hyvien kelien aikana asia oli päässyt unohtumaan. Siipan työkaveri oli käynyt siellä sukuslaistenavan kanssa ja tahtoi uudestaan. Ja kyllä se oli niin hauskaa, että itsekin tahtoisin sinne uudestaan :)

Alussa trampoliinilla pomppiminen tuntui tosi oudolta ja jopa pelottavalta, kun sitä ei ole tehnyt niin moneen vuoteen. Aika äkkiä peruspomppu kuitenkin lähti kulkemaan ja menoa rajoitti lähinnä virtsankarkailun pelko. Ens kerralla Tena-ladyt mukaan!

Siellä oli muitakin juttuja kuin pelkkiä perustramppoja. Pienellä spennaamisella uskalsin hypätä foam pittiin kahdesta metristä ja isolla spennaamisella stunttipatjalle viidestä metristä. Wall walkia en uskaltanut kokeilla - siinä olevat trampoliinit pomputti paljon enemmän kuin muut ja jo siinä pomppiminen oli hurjaa! Wipe outissa kompuroin yhden hypyn ennen kuin luikin katsomon puolelle :)

Pomppiessa ei tietenkään voinut pitää kännykkää tai mitään muutakaan tavaraa mukana, joten ainut kuva on otettu pois lähtiessä. Kaikkien piti ostaa tätä varten tarkoitetut liukuestesukat, joita voi sitten käyttää ensi kerrallakin. Pakko mennä uudestaan, kun on sijoitettu kolme euroa välineisiinkin ;)

Tuolla me oltiin

Rush-sukat, rassukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti