Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

Juu, juu, juustossa löytyy

Käytiiin eilen vähän viihteellä kaverin synttäreitä juhlimassa. Aloitettiin Skifferissä ei-ihan-tavallisella pizzalla. Kaveri tiesi omistajan suosittelevan joko Soignonia (Vuohenjuustoa, mansikoita ja pinjansiemeniä) tai Formaggiota (Juustospektaakeli, yrttejä), joten otin jälkimmäisen. Yllärinä pizzan päällä oli pallo jäätelöä, joka tosin ei ollut makeaa vaan jollain tavalla juustoa sekin, mutta jääkylmää. Pizza oli ihan hyvää, mutta tosi outoa ja siinä oli jo vähän liikaa juustoa mun makuun, kun koko ruoka oli käytännössä vaan juustoa. Siippa ei poikennut miehekkäästä linjasta ja otti lihaisalta kuulostavan Lover Boyn (Reilusti possua, Myrttisten suolakurkkua, sipulia ja mustaleima emmentalia). Siinä oli vielä jäätelöäkin omituisempi ylläri: sian saparo! Ei ehkä ihan peliliike laittaa pizzaan tollasia ylläreitä, jotka voi vaikuttaa asiakkaan ruokahaluun liian radikaalisti ;) Mä kyllä tyyppasin saparoa ja totesin sen ihan joulukinkun makuiseksi, mutta varsin vähälihaiseksi.
Jälkiruuaksi nautittiin tuopposet Rymy-Eetussa, jossa meno oli paljon mainettaan hiljaisempaa noin alku-illasta. Kympin aikaan lähdettiin jo kotiin, koska koti on hyvä paikka olla ja aamulla piti päästä salille :D Mua vähän huoletti, miten pahasta on käydä salilla dagen efter, mutta sitten tajusin juoneeni vain kaksi siideriä ja yhden lasin skumppaa. Mulla vaan oli tosi kivaa ja päivänsankari oli sen verran vahvemmassa marinadissa, että ehkä se heijastui omaankin mielialaan ;)

Suolaisesta pizzasta ja alkoholista huolimatta pohkeet ei yrittäneetkään krampata yöllä. Ylimääräisen magnesiumin syönnistä saattaa olla iloa :) Wikipedian mukaan kalkki haittaa magnesiumin imeytymistä ja siksi niitä ei pitäisi syödä samaan aikaan. Miksi siis mun kalkkitableteissa on magnesium samassa??? Tuon luettuani olen nappaillut lisätabut iltaisin, ilman kalkkia!

Aamulla sitten reippaana treenaamaan ja kivaa oli taas :D

Kotona : leuanveto kumppari jalan alla vajaalla liikeradalla 3*8
lämmittely: soutu 10min
kulmasoutu kp 12*15kg, 12*17,5kg, 10*20kg, 8*22,5kg, 5*25kg tässä vikassa ei ollut enää kaunis tekniikka
hauiskääntö kp 12,5kg 3*12
hauiskääntö tangolla 3*12*20kg ja kokeilu siipan 28 kilolla 6 toistoa
vatsat 4*15
alatalja köydellä, painojen hakua ja 3*12*25kg
crossari 15min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti