Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tyttöjen reissu

Käytiin pienellä päiväretkellä Hämeenlinnassa - tehtiin ihan tyttöjen juttuja, kuten merimieskävelyä, renkaan pyöritystä ja kivien nostelua :D Etukäteen ajattelin, etten mä ole ehtinyt paljonkaan treenata tässä edellisestä kerrasta kuluneessa kolmessa kuukaudessa, joten ei kannata odottaa mitään tulosparannuksiakaan. Vaan niin se pienikin kyykkäily tuotti tulosta ja jaksoin merimieskävellä 175 kiloa hartioilla about yhtä hyvin kuin viimeksi muistaakseni 130 kilon kanssa. Kokeilin vielä 185 kiloakin, mutta sen kanssa pysyin tolpillani vain ihan pikku pätkän, joten se lasketaan vain puoliksi ;)
50 kiloisen kiven (tai oikeestaan pyöreän sementtipallon) nostaminen onnistui paremmin kuin viimeksi, mutta siihen saattoi vaikuttaa tekniikan paraneminen enemmän kuin voimien kasvu. Tai mun kohdalla myös itseluottamuksen paraneminen ;) Seuraava kivikoko oli 73 kiloa, mutta sitä en vielä tällä kertaa saanut ylös.
Renkaanpyöritystä ei viimeksi kokeiltukaan, joten vertailua ei voi tehdä, mutta olen vallan tyytyväinen siihen, että ylipäänsä sain mokoman monsterirenkaan tottelemaan. Se painoi kuulemma noin 250kg, eikä sitä pyöritetty siihen helppoon ja luontevaan suuntaan vaan just silleen vaikeesti, kuten voimamieskisoissa tehdään  ;)
Kamerakin oli esillä - toivottavasti muistin hymyillä ja saan kuvia käsiini ja tänne jaettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti