Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Syöppö ei oo juoppo

Vuosi sitten mentiin naimisiin ja ennen vihkimistä käytiin syömässä Tapiolan Sevillassa. Juotiin pullo samppanjaa ja syötiin suklaakakkua jälkkäriksi. Vihkimisen jälkeen käytiin vielä kahvilassa ja otettiin oikein kaksi! kakkupalaa per naama :D Tänään vietettiin hääpäivää varsin samanmoisissa merkeissä. Pasilan Sevillassa jälkkäriksi lasi skumppaa ja suklaakakkua ja Studio Pasilassa ennen standuppia Runebergin tortut ja väliajalla suklaapatukat. Siippa nautti enemmänkin juomia, mutta mun ei vaan tehnyt yhtään mieli. Onneks vitsit oli niin hyviä, että nauratti selvinpäinkin ;)
Mulla ei ollut mitään tarvetta ottaa tipatonta tammikuuta, mutta aika lähelle se siitä tuli. Join koko kuussa yhden siiderin leffan jälkeen ja lasin skumppaa 60-vuotispäivillä. Mitään muuta en muista ottaneeni. Sen sijaan, jos pitäis laskea kaikki kerrat, kun olen ottanut sokeria niin se vois mennä lähemmäs 30:a. Syöppö mikä syöppö :D
Standupin jälkeen siippa halus lähteä Selloon baariin parin kaverin kanssa. Se olis halunnut mut mukaan, mutta mä vaan niin paljon mieluummin nöräilen kotona. Periaatteessahan mun kai kuuluis sanoa, ettei hääpäivänä saa mennä poikien kanssa baariin, mutta iski taas kapina. Miksei sais, kun kerta meidän suunniteltu ohjelma on jo ohi, eikä mulla ole paha mieli olla yksin kotona? Voinpahan hyvällä omalla tunnolla blogailla ;) Mun kapinointi taitaa usein olla vähän omalaatuista - villiä maksalaatikon syömistä tai naimisissa oloa ilman sormuksia. Mä en tiedä ketään toista rouvaa, jolla ei ole yhtään sormusta. Mä vaan en halua niitä käyttää, joten ihan rahanhukkaa olis niitä ostaakaan. Saahan noita kaupasta myöhemminkin, jos mieli muuttuu!
Standupissa oli paljon niitä tyypillisiä vitsejä stereotyyppisistä miehistä ja naisista. Ne naurattais enemmän, jos ne osuis meillä kohilleen. Mun mielestä selvästi alle puolet osui. Mä en koe olevani Tyypillinen Nainen, eikä siippa ole Tyypillinen Mies. Me vaan ollaan kaksi erilaista yksilöä. Niiltä osin kuin perinteiset sukupuoliroolit meillä toteutuu, se ei johdu sukupuolesta vaan siitä, että se sattuu sopimaan meille yksilöinä. Meneepäs aikamoiseksi höpinäksi... nyt äkkiä nukkumaan :D

4 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus. :) Ja onnea eilisen johdosta. :)

  Hei minulla on jonkinlainen haaste sinulle blogissani. Se oli tosi työläs, mutta olisi kiva kuulla vaikka vastaukset niihin kysymyksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)
   Ja kiitos haasteestakin. Näytti tosiaan työläältä - toivottavasti ehdin ja jaksan vastata ennen muuttoa, ettei painu unholaan!

   Poista
 2. En tiedä miksi mutta tulin nyt näköjään tätä kautta kysymään että nähdäänkö huomenna?

  VastaaPoista