Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Väsynyttä sotkemista

Juttelin kahvitauolla pikkulasten äitien kanssa: Kun ei se nuku! Ja just kun luulen sen viimein kohta sammuvan niin eiköhän se pomppaa pystyyn ja ala höösäämään "Missä on pädi? Pitää vielä yhteen meiliin vastata!" Tuo oli siis mun puheenvuoro, johon äidit nyökytteli ymmärtäväisinä. Eihän se uneton pahuuttaan valvo, mutta silti välillä herää epämiellyttäviä ajatuksia siitä, mitä mä sille kohta teen... Nuijanukutus on aika vahvoilla :D

Väsymyksestä huolimatta menin sisulla spinnamaan. En kerpeles anna yhden yökyöpelin pilata mun harrastuksia! Sykkeet oli jännän korkeella ja hiki virtas. Onkohan se tyypillistä, jos on univajetta?

Huomenna on meidän pumpulihabahääpäivä :D Älyttömän nopeesti on vuosi mennyt. Hassua miten viime vuonna tähän aikaan oli kova hösis saada vihkiminen hoidettua ennen lomaa ja pakata ja lähteä Orlandoon. Sillon ei ollut mitään tietoa, että oltais muuttamassa. Nyt taas on kauhee hösis tän muuton kanssa ja ne viime vuoden kiireet on jo painuneet unholaan. Ensi vuonna on varmaan taas uudet proggikset ja nää nyt tällä hetkellä isoilta ja stressaavilta tuntuvat asiat on muuttuneet pieniksi ja mitättömiksi. Ei kannattais liikaa stressata niistä nytkään.

2 kommenttia: