Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

Turbokatin paluu

Spagetti on aina ollut mun lempiruokaa, mutta rajansa silläkin, mitä suostun sen vuoksi kärsimään. Oli taas sellanen ilmapallo vatsassa, ettei paljon saanut töihin keskittyä! Pakko vastedes syödä vaan riisiä bolognese. Leivän radikaali vähentäminen on tuonut hyviä tuloksia ja ilmavaivat on vähentyneet niin paljon, että pääsin jo vähän unohtamaan, miten vaikea vatsa voikaan olla. Siksi elin reteesti ja söin spagettia. Toissaviikolla tehtiin makaroonilaatikkoa, josta ei tullut ollenkaan näin suuria ongelmia. Miksiköhän...?

Auton oven väliin jääneen jalan ollessa tuskasen kipeä hypin yhdellä jalalla ja lupasin treenata sitä hyppimistä lisää, jotta se onnistuisi helposti vastaisuudessakin, jos tulee jalkavaivoja tai muuta tarvetta monopodina liikkumiseen. Tänään lunastin lupaukseni ja hypin, vaikka tuntui vähän oudolta pomppia eestaas täpötäyden salin käytävillä. Huomasin olevani selvästi oikeajalkainen - sillä oli paljon helpompi hyppiä :)

Tälleen sain kulumaan tasan tunnin:
crossari 15min
vatsat 4*15 / yhdellä jalalla hyppiminen 4*40 /jalka
hoover 4*45s / askelkyykkykävely 4*30askelta
crossari 15min

Ei siis mitään laitteita, ettei tarvinnut jonotella. Onneks crossareita on riittävästi. Toivottavasti meidänkin salilla pian itsepetos loppuu ja selkärangat katkeavat, kuten Iltasanomat lupaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti