Sivut

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Loppiainen, aka Tuomiopäivä

Joulu + kolmen viikon sairastelu = - 0,5 kg ???
Joulukuun alussa mun paino pyöri välillä 85,5 - 86,2kg. Perjantaina salapunnituksessa vaaka näytti 85,7kg ja äsken 85,0kg. Taitaa satunnaisvaihtelu leikitellä mun kanssa ;) Mut silti! Miten on mahdollista, etten mä ole lihonut näillä suklaamäärillä? Onko Raivaus oikeasti polttanut niin paljon calleja? Vai vienyt niin paljon aikaa, etten ole ehtinyt syödä liikaa? Vaikuttaako runsas liikunta mun ruokahaluun niin voimakkaasti, että ylikompensoin kovan kulutuksen syömällä liikaa (normaalisti siis, mutten nyt kipeenä)?

Kertailin vuodentakaisia blogautuksia ja tammikuussa hyvin pian joulun jälkeen painoin 85kg. Samoin myös helmikuun lopussa kahden viikon Orlandon loman jälkeen. Lomalla tuli siis hilluttua niin paljon, etten lihonut yhtään! Sen sijaan jossain maalis- ja marraskuun välissä olen onnistunut lihomaan noin kilon. Mun tavoitteena on kuitenkin koko ajan ollut kääntää tää mulle ominainen kilo vuodessa lihominen laihtumiseksi - vaikka vain sen kilon vuodessa, mutta laihtumiseksi kuitenkin. Miksei se onnistu? Miksi lihon tervehenkistä arkea eläessäni, mutten lomalla possutellessani?


2 kommenttia:

  1. Uskoisin että callet ovat palaneet muuttorumbailussa, mutta myös flunssassa kropan peruskulutus nousee, eli jos olet pitkään sairastanut tuota kurjistelevaa flunssaa se voi olla se miksi paino ei olekaan noussut.. ;D

    VastaaPoista
  2. Flunssadieetti! Vedänkin koko lopputalven ilman pipoa ja kaulaliinaa niin ei tarvii tuhlata aikaa urheiluun ;)

    VastaaPoista