Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Väsynyt ja onnellinen

Ei tämmönen laiskanpulskea kissa kestä näin paljon jännitystä ja tohinaa elämässä - unethan siinä kärsii! Ehkä jo ens yönä nukun taas kuin kissanpentu, sillä asuntokaupat on nyt sovittu! Toissapäiväisen näytön tiimoilta tuli eilen tarjous ja me laitettiin heti vastatarjous, joka hyväksyttiin tänään. En vois olla tyytyväisempi, kun saatiin se hinta, jota pidin realistisena ja kämppä meni tosi pienellä vaivalla :) Toki tämmösessä tilanteessa helposti pohtii, myikö liian halvalla, mutta mä uskon hinnan olleen kohillaan ja meillä vaan käyneen pienoinen munkki, kun markkinoilla oli kypsä ostaja, joka haki asuntoa juuri tältä alueelta ja lainakin oli jo haettuna. Sattumalta mulle tuli just tänään meili mun Oikotien vahdista, (jota en ole vielä muistanut lopettaa) että yhden kämpän hintaa oli laskettu. Muutamia vastaavia meilejä saaneena voin sanoa, etten missään nimessä tahtoisi olla siinä tilanteessa, että uusi on jo ostettu, mutta vanha ei mene kaupaksi ja hintaa joudutaan laskemaan. Se on nimittäin potentiaalisille ostajille vähän sellanen viesti, että tällä kämpällä ei ole kysyntää ja/tai hinta on liian kova eli siitä ei kannata tarjota kovinkaan paljon. Siihen kierteeseen jos joutuu niin pian saa myydä paljon halvemmalla kuin jos alunperinkin pyytää järkevää hintaa.

Mun oli tietty sen verran pakko urkkia, että tsekkasin ostajan Facebookissa ja LinkedInissä. Olishan se pitänyt arvata, että IT-mies tän kämpän ostaa, kun näkee täällä asuvan lajitovereita. Kuvassa näkyvien isojen kaiuttimien, telkkarin, vahvistimen, digitaalisen valokuvakehyksen ja kahden pöytäkoneen näytön lisäksi täällä oli näkyvillä kaksi läppäriä, tabletti, 3D printteri, lentokone ja pari helikopteria. Nörttiys on ehkä pinttynyt nurkkiin niin vahvasti, ettei täällä voisi humanisti asuakaan ;)



Ainiin, treeniblogi! Kävin työpaikan salilla polkemassa spinningpyörää: 1h, avg 150. Tuntui tosi kevyeltä, enkä voi käsittää noita korkeita sykkeitä. Kaippa se on taas sen taudin vaikutus, kun lihakset on hyvin palautuneet pitkässä levossa, mutta sydämellä kestää aikansa päästä takas täyteen iskuun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti