Sivut

perjantai 25. tammikuuta 2013

Kiuas, akkuporakone ja ruuvipenkki

Tasan kolmen viikon päästä saadaan asunto, mutta taas on shoppailtu vaikka mitä jo etukäteen nurkissa haudottavaksi. Tällä tahdilla kamat ei enää mahdu sinne 109-neliöiseenkään, kun viimein päästään muuttamaan!
Mulle iski shoppailukateus ja illan päätteeksi kävästiin pikaseen vielä Sellon Espritillä kurkkaamassa, jos mullekin löytyis jotain kivaa. Ei löytyny. Siellä oli parikin ihan kivaa mekkoa, mutta vain kokoja 38 ja 40. Vaatteiden ostaminen on ihan pyllystä! Miksen mä tykkää ostaa työkaluja, kun se on niin paljon helpompaa?
Toisaalta ihan hyvä, etten löytänyt mitään, koska on toi mun vaatekaappi aika täynnä. Ostomanian vastareaktio alkaa nostaa päätään - tekis mieli heittää taas kamaa pois. Valitettavasti se ei paljon auta, vaikka mä heittäisin pois puolet mun vaatteista, jos siippa ostaa samaan aikaan kaikki Bauhausin valikoimista löytyvät Boschin työkalut ;)
Miten saisin miehen uskomaan, ettei kaikkea tarvitse omistaa?

Ja koska kisut on niin söpöjä...

7 kommenttia:

 1. Oi mä niin tiedän ton tunteen kun shoppailu alkaa ketuttaa, kun mitkään vaatteet ei mahdu päälle. Tämä on karu tosiasia itsenikin kohdalla tänä päivänä. Mulla ei ole enää mitään asiaa esim. johonkin Seppälään tms. vaateliikkeisiin. Just just H&Mstä saattaa löytyä jotain mikä menee päälle, lähinnä tommoset teepaidat yms. mallit, mitään kovin jännittävää ei saa päällensä mahtumaan. Näin se vaan menee, kannattaa käydä puntilla :D Ennen vanhaan nappailin vaan hyllyistä kokoa 38 / 40 ja tiesin, että mahtuu, vaan eipä mahdu enää :o Yep!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Voi ei! SUllkain? Jo nyt! Sä oot kuitenkin tosi hyväkroppainen, etkä ollenkaan ylipainoisen näköinen eli todellakin olettais vaatteita löytyvän. Se on se pituus. Sä oot niin pitkä, että heti kun on vähän lihaa luitten ympärillä niin alkaa vaatteet kiristää. Joku 150 senttinen löytää kledjuja vielä reippaasti ylipainoisenakin.

  VastaaPoista
 3. Jaa'a. Joku 150 senttinen on kyllä totaalisessa pulassa, jos on ylipainoa, koska suuremmat vaatteet on tehty paljon pitkäkroppaisemmille. :)

  Minä olen pari kertaa käynyt täällä sun blogissa, mutta nyt lueskelin pidemmälle. Tekis heti mieli salille, mutta maltan vielä ainakin tämän päivän parannella.

  VastaaPoista
 4. Hmm, toi on kyl hyvä pointti! Mullakin 168 senttisenä on melkein aina housuissa lahkeet liian pitkiä, mut joskus sentään löytyy sopivia, eikä ne lyhennetyinäkään ihan hassuilta näytä, kun ei kovin paljoo tarvii lyhentää. Ens viikolla pääsen toivottavasti Nomo jeansiin tilaamaan mittatilausfarkkuja, jee!

  VastaaPoista
 5. Vau. :)

  Minulla ongelmana on erityisesti se, jos pitää ostaa jotain takkia, jakkua tms. niin minun pituiseni pitäisi mahtua vähintäänkin 36 koon vaatteisiin (aika paljon vaadittu?), että hartiat osuisi kohdalleen. Onneksi nykyään yleensä menee 38 ja pitkällisen kuulatreenin ansiosta hartiat ja ryhti on hyvässä kunnossa, mutta kun aikanaan olin 40 ja tietysti siitä suurempi, niin vaateostokset oli mahdoton tehtävä. Lahkeistahan voi aina ottaa sen 10 cm pois, mutta mitäs teet niille muille mitoille.

  VastaaPoista
 6. Naisten vaatteiden ostaminen on kyl aina vaikeeta, kun niiden pitää nykyään olla niin tiukkoja ja istua niin hyvin, ettei melkein kukaan löydä helposti hyviä.
  Mulla taas yöläosissa on niin päin, että hartiat ja hauikset ei meinaa mahtua paitoihin ja sit jos mahtuu niin mahasta jo pussittaa - tavallaan positiivinen ongelma ;)
  Siipalla taas on iso torso ja lyhyet jalat ja kädet - kaikissa miesten vaatteissa on sille aivan liian pitkät lahkeet ja hihat ja liian lyhyt selkä. Aina sää hävetä, kun napa vilkkuu :D

  VastaaPoista
 7. Onko keskimääräistä ihmistä olemassakaan? :)

  VastaaPoista