Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2011

Helppohan tässä on bodata...

Siippa peijooni keksi, että sen pitää päivittää mun läppäriin joku kirottu alpha versio käyttiksestä. Eli nyt sitten lainaan siipan konetta ihan nopeesti ennen töihin lähtöä. Toivottavasti se saa ton huomenna kuntoon. Ei siinä olis ollut muuta vikaa kuin vanha versio Javasta, jonka takia Sammon verkkopankki ei toiminut. Olis varmaan kannattanut vaan olla hiljaa ja odottaa Java päivityksen tulevan joskus automaattipäivitysten mukana!

Eli tuosta syystä en päässyt eilen kertomaan, että nostin mavessa 20 toistoa 60 kilolla! Ja siihen päälle vielä 2 sarjaa 16 toistoa :) eli ihan selvästi on voimaa tullut lisää, kun alkukesästä 3*12 toistoa oli vähintään yhtä tiukka setti kuin toi eilinen :)

Toisaalta helppohan tässä on bodata, kun ei tuota mitään vaikeuksia syödä riittävästi. Useimmat naiset lähestyy kovaa punttitreeniä ja lihasten kasvatusta laihuuden suunnasta. Luonnostaan laihoilla ei ole tapana syödä liikaa, eikä heille ole helppoa syödä riittävästi lihaskasvua ajatellen. Siinä mielessä meillä tukevilla on helpompaa, kun lähestymme punttitreeniä ylipainon suunnasta ja osaamme syödä tarpeeksi. Se on kuitenkin aika laiha lohtu, kun vaaka näyttää 85kg. Se on liikaa. Muistan, kun painoin 75, enkä ollut siihenkään tyytyväinen. Lupaan ja vannon, että jos vielä pääsen alle 80 niin osaan arvostaa sitä, enkä ole sokea omalle peilikuvalleni!

1 kommentti:

  1. Mä voin kyllä kanssa allekirjoittaa tuon syömisen ja bodaamisen suhteen. Itselle ruoka maistuu hyvin, enkä olekaan koskaan ymmärtänyt näitä tyyliin 500 kcal/pvä dieettaajia. Kyllähän se rauta nousee, kun syö tarpeeksi :)! Ja itselleni on tärkeämpää rautojen nostelu kuin laihtuminen. Ehkäpä mä sitten ennen kesää pidän jonkun kiristelydieetin ;).

    VastaaPoista