Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Kanta-asiakkuus kannattaa

Me on vissiin käyty Leppävaaran Pizza Expressissä pari kertaa, kun siellä ei voi enää hajamielisyyksissään tehdä väärää tilausta. Pyysin eilen "Yks kanasalaatti ja yks kebab salaatilla mukaan, kiitos." johon tuli vastaus "Tuleeko molempiin tomaattia?" Pojat muistaa, ettei mun siippa siedä tomankeja :D

Sivun katselut eilen: 119! Se oli ennätysmäärä kävijöitä heti, kun näkyi paljasta pintaa :D
Kommenteista päätellen mä en onneksi ole täysin hullu narsisti, joka kuvittelee itsestään ihan liikoja, vaan muutkin näki jotain kummastuksia siinä videossa. Kivaa! :)

Tuli mieleen toinenkin videoimisen arvoinen asia! Muistan joskus kaaauuuan sitten (niinku yli 10v) ihailleeni salilla ihmisiä, joiden kyynärvarsissa näkyi lihaksia. Itselläni siinä oli pelkkä pullapitko. Vaan ei enää :D En ole huomannut, milloin muutos on tapahtunut, mutta jotain siellä forkuissa selvästikin liikkuu, kun heiluttelen sormiani. Ihailkaapa tätä videotaideteosta!


3 kommenttia:

  1. Toikin video äly hassu..kun soitat ilmapianoa!!

    VastaaPoista
  2. Käsivarren liike näyttää aika hassulle kun peittää nuo liikkuvat sormet. :D Tulee sellanen x-files olo ja odotan, että kohta sieltä ihon läpi työntyy joku ihme örkki. ;)

    VastaaPoista
  3. Loistavaa, että Kattimainen videotaide viihdyttää! Pitää yrittää filmata useamminkin :)

    VastaaPoista