Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Päivitetty on - ja perusteellisesti!

Se oli 17. päivä, kun halusin viattomasti verkkopankkiin, mutten päässyt vanhalla Javalla. Päivittäminen ei onnistunut nappia painamalla, koska mulla on Ubuntu, joten pyysin siipalta apua. Ei ehkä olis kannattanut. Siippa nimittäin rakastaa päivityksiä. Sillä lähti homma ihan lapasesta ja se alkoi päivittää koko käyttöjärjestelmää!
Koska kyseessä on ATK, kaikki ei menny niinku Strömsössä. Mun läppäri oli poissa pelistä monta päivää ja lopulta ainut keino oli jyrätä kaikki vanhat kamat ja tehdä puhdas uusi asennus. Onneks mun kaikki tärkeät fileet on Gmailissa liitteinä tai Google docsissa! Niitä ei siis ole montaa ja ehkä tärkein on mun saliohjelmat ja -tulokset taulukko vuodesta 2007 lähtien. Eli siitä voitte päätellä, ettei tässä mitään kamalaa päässyt käymään. Kamalinta oli käyttää vierasta konetta (siipan duuniläppäriä) ja olla huolissaan pikku Vaion kohtalosta. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja nyt näpyttelen taas omalla rakkaallani :)

Kun nyt pääsin siipan hörhöyden päivittelyn makuun niin kerrottakoon vielä, että meidän tilaamat paidat tuli näköjään jo eilen, mutta kunnon shopaholic tyyliin siippa oli vain lykännyt ne työhuoneeseen, josta mä löysin ne tänään.
Suurin jännitysmomentti oli tietenkin paitojen koko. Cafe Pressin kokotaulukkoja tulkitessamme kuvittelimme tilaavamme melko tiukasti istuvia paitoja. Toisin kävi. Kaikki on todella väljiä, ainakin ennen ekaa pesua. Paitsi mun naisten T-paidan hihat on aika tiukat. Hassua, ettei bodausaiheiseen paitaan ole laitettu tilaa lihaksille. Toisaalta ihan sopivaa, että bodausaiheinen paita on kireä hauiksista ;)
Tyytyväinen olen lopputulokseen. Pelkäsin kovasti, että käy yhtä katalasti kuin edellisen nettitilauksen kanssa. Tätä paitaa tilatessa otin kyllä isoimman koon, eli XXL, mutta silti se on liian pieni :( Toivottavasti joskus laihdun ;)

2 kommenttia:

  1. En siedä näitä koneita kun aina pukkaa kaiken maailman päivityksiä ja kapppas kappas kun kone hidastuukin päivitysetn myötä! Pitäisi ottaa pikaisesti varmuuskopiot omasta kansiosta ja biiseistä koska niitä ei ole missään... Ehkä teen sen nyt ja syvennyt samalla johonkin kirjaan... :)

    VastaaPoista
  2. Kannatan varmuuskopioita!

    Meillä on kaikki tärkeät, kuten musiikki ja valokuvat, siipan koneella. Sillä on isompi/parempi/nopeampi kone. Toivon, että se tuntee vastuunsa ja hoitaa varmuuskopioinnin. Se on kuitenkin IT-mies päästä varpaisiin, joten tiedot ja taidot pitäis riittää ;)

    VastaaPoista