Sivut

lauantai 19. marraskuuta 2011

Papukaija

Firman pikkujouluissa parasta on se, että pääsee tanssimaan hyvällä porukalla ja ehtii silti ihmisten aikaan nukkumaan. Nimittäin muista kissoista poiketen Katti ei ole oikein yöeläin ;) Bileet alkoi klo 17:30 ja mä karkasin kohti kotia jo 22:30. Olishan sitä varmaan jaksanut pörrätä, jos olis jaksanut juoda, mutta nyt ei huvittanut yhtään... Halusin vain tanssia, tanssia ja tanssia, joten vietin koko illan lattialla. Sivustakatsojat varmaan kuvitteli mun ottaneen useampiakin rohkaisuryyppyjä, kun olin siellä ekana hillumassa ja jaksoin jatkaa koko illan. Se kävi jo ihan jumpasta! Vaikka juuri viime poustissa päivittelin korkeaa painoani niin tanssilattialla se ei haitannut menoa - veivatessa ja vatkatessa ei murehdita, vaikka joku paikka vähän heiluu ja hytkyy :D

Joulutunnelmaa ei vielä ole ilmassa nimeksikään, mutta onneksi bileiden teemana olikin Hot Night in Cuba! Teeman mukaisesti mulla oli papukaijatukka. Okei, se on melkein sama kuin toissapäiväinen tikkatukka, paitsi helttaan on lisätty liilaa spray väriä. Koska en millään saanut yhtä hyvää kuvaa, laitan kolme huonoa ;)
2 kommenttia:

  1. Ekan luokan ympäristöopin tunnilta olen muistavinani, että heltta osoittaa alaspäin ja harja ylöspäin. Näin ainakin kanalla. Kissojen heltoista en tiedä.

    VastaaPoista
  2. Kissoilla se on ehdottomasti toisin päin :)
    Mites kameleilla?

    VastaaPoista