Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Interweebio oli rikkis :(


Tämä kävelevä käytettävyystesti yritti toki korjuuttaa asiaa, mutta huonolla menestyksellä. Oman läppärin buuttaaminen ei auttanut. Verkkopurkkien buuttaaminen ei onnistunut, koska en löytänyt yhtään fyysistä kytkintä tai näppäintä kummastakaan. Myöskään softabuuttia en saanut tehtyä, kun uusi purkki peijooni kysyi tunnusta ja salasanaa, joista en muista tietäväni yhtikäs mittään. Vanha purkki oli parempi - se ei kysellyt mitään ja siinä oli kytkin!
Lopulta siippa tuli kotiin, eikä sekään saanut nettiä kuntoon, vaikka mä olin varma, että se vain nauraa mulle ja lausuu jonkun loitsun, joka tehoaa. Sen pitikin ihan soittaa welhon aspaan ja ne siellä buuttais jotain ja nyt bitit liikkuu taas :)

Salilla käymiseen ei onneksi tarvita nettiä. Treenailin hauiksia, yläselkää ja vähän vatsaa. Loman takia tuli melkein kolmen viikon tauko vatsojen tekoon, joten ne kipeytyi ihan huolella viime lauantain treenistä. Vielä tänäänkin olivat selvästi epätäydellisesti palautuneet, vaikkakaan ei enää kipeet. Kivaa kyllä, että vatsatkin on joskus kipeet niin tietää niiden olevan olemassa :)
Lomalla käytiin kerran hotellin salilla - enempää siippa ei halunnut. Siellä ei ollut lainkaan vapaita painoja, ei tankoja, ei puntteja! Aerobisia laitteita oli tosi hyvin: 4 juoksumattoa, 2 crossaria ja 2 kuntopyörää. Lihaskuntoa varten oli seuraavat painopakka-laitteet: hauis, ojentaja, ylätalja, rintalihas, pystypunnerrus, etureisi, vatsa. Lopputulos oli se, että me oltiin siellä ehkä puoli tuntia, jona aikana mä lämmittelin hassulla ameriikan crossarilla ja tein punnerruksia ja sitä ylätalja-laitetta. Eli rintalihakset ja yläselkä ei olleet niin täysin treenitauolla kuin muut lihakset. Kyllä silti lauantainen penkki aiheutti muikeaa treenikipua ja tänään tuli hauiksiin sellanen kutina, että niitä vois huomenna särkeä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti