Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2012

Pumpumkatti - paluu juurille

Ensin siippa alkoi kutsua mua nimellä Katti, koska muistutan kissaa - tykkään olla lämpimässä ja nukkua kippuralla :) Lomalla Eilatissa, keväällä 2000, pelattiin jotain ammuskelupeliä (Pum! Pum!) ja mä olin kuulemma niin hassunhauskan näköinen, että sitä muistellaan edelleen. Eilen käytiin hotellin pelihuoneessa verestämässä muistoja...
Muiltakin osin loma on sujunut mallikkaasti. Mun vaihto-oppilas-aikojen kaveri Trisha tuli miehensä Davidin kanssa käymään täällä kahdeksi päiväksi. Molemmat ovat ilmavoimissa, eivätkä työvuorojen vuoksi voineet olla pidempään. Oli ihan parhautta tavata taas pitkästä aikaa ja tutustua Davidiinkin. Trishaa olen nähnyt kahdesti vaihtarivuoden jälkeen, kerran Suomessa ja kerran Michiganissa (olin siis siellä vaihtarina).
Perjantaina käytiin Sea Worldissä. Aivan mahtava paikka! Katti tykää kaloista! :D
Lauantaina käytiin Trishan ja Davidin hotellin vesipuistossa, joka oli paljon pienempi kuin Orlandon kuuluisat vesipuistot, esim. Wet'n Wild. Tää sopi kyllä meille mainiosti, sillä nyt päästiin ilmaiseksi sisään (vs. Wet'n Wild $50) ja meille riitti ihan hyvin ne kuusi liukumäkeä ;)
Lauantai-iltana jouduttiin jo hyvästelemään kaverit ja jatkamaan lomaa kaksin. Ja sehän jatkui siten, että sunnuntaina pelattiin Disney's Palm Golf Course ja illalla katseltiin Super Bowlia hotellin ravintolassa. Tosin vain puoliaikaan asti, kun sitten alkoi jo väsyttää ja mä luotin, että parhaat mainokset oli jo nähty. Siis enhän mä sitä peliä halunnut nähdä, vaan niitä superkalliita mainoksia, joita tuntuikin olevan melkein puolet ajasta ;) ainiin, ja Madonna veti puoliajalla "pienen" shown. Täällä panostetaan muuhunkin kuin pelkkään peliin!
Tänään pelattiin Falcon's Fire Golf Clubilla ja suhattiin ostamassa siipalle rc sukellusvene. Sitä se nyt tuossa rassaa kuin lapsi jouluna. Saas nähdä, miten se mahtuu matkalaukkuun...se on nimittäin 70cm pitkä ja 30cm korkea ja painaakin kai jotain 7kg!
Huomenna vihdoin Universalille Harry Potteria hämmästelemään. Can't wait!

1 kommentti:

  1. Hämmästele Harryä munkin puolesta!!

    *kateellinen suomessa olija*

    VastaaPoista