Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kivistävä kyborgi kököttää kotisohvalla

Mulle vaihdettiin toissapäivänä uusi e-kapseli käsivarteen ja siinä on edelleen komea sinelmä. Se ei ole muuten kipeä, mutta kosketusarka silleen kuin mustelma yleensä on. Käden taivuttaminen sattuu, jos hiha sattuu puristamaan sopivasti tai käsivarsi osuu kylkeen. Ensi yönäkin pitää vielä nukkua vain oikealla kyljellä. Tällä käpälällä ei siis kannata lähteä salille, etenkin kun pitäis tehdä hauiksia, plus on se vähän nolon näköinenkin ;)
Eilistä spinnailua se ei haitannut, kun siinä ei tarvii taivuttaa kättä. Firman salilla oli vain kolme ihmistä näkemässä ja yhdelle kerroinkin, mistä on kyse. Suurin haaste oli urheilurintsikoiden pukeminen ja riisuminen, mikä sekin onnistui yhdellä kädellä pienen ähinän siivittämänä.
Tokihan sitä vois mennä juoksumatolle, mutta suoraan sanottuna ei huvita. Jalatkin on edelleen vähän kipuisat niistä askelkyykyistä... Aika tiukasti saan perustella itselleni ennen kuin maltan pitää rokulipäivän :D

2 kommenttia:

  1. mä oon kanssa harkinnu tota kapselia... ootko keksiny haittapuolia ?? pillerimallina oonkin jo keltarauhashormonia popsinu syyskuusta saakka...

    VastaaPoista
  2. Olen onnekas, ei mitään huonoja puolia :)
    Mäkin testasin eka minipillereillä ja niiden kanssa mulla oli epäsäännölliset menkat, mutta tän kapselin kanssa ei ole ollut lainkaan vuotoja!
    Lekuri sanoikin, että ne, joilta menkat jää pois, ovat yleensä tyytyväisiä kapseliin, mutta sitten on se toinen mahdollisuus, että on (vähän) vuotoa koko ajan ja silloin ei käyttäjä ole tyytyväinen. Varmaksi ei voi tietää, miten itselle käy, ennen kuin kokeilee. Se ennakoi kyllä hyvää, jos minipillerit sopii.

    VastaaPoista