Sivut

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Punttipirkon juoksumopo keulii: viikko 4
Tää viikko alkoikin jo sunnuntaina ekalla juoksutreenillä ja jatkui heti tänään tokalla. Jos kerta ehtii ja tekee mieli niin miksi pidätellä juoksuhalujaan? Lisäksi, koska olen suunnittelijaluonne, varaudun jo nyt siihen, että saatan päästä Heavy Eventsille la 5.4. ja sitä ennen on hyvä saada pari ylimääräistä lepopäivää. Kun nyt juoksen näitä treenejä vähän etuajassa niin sitten ei tarvii jättää yhtään väliin :)

Ihanasti mun aerobinen kunto kestää hölkkäämistä :) 8,5 km/h vauhti tuntuu siltä, että sitä jaksaisi jatkaa vaikka kuinka kauan, jos vaan pohkeet ei hirttäis kiinni. Ne on niin heikko lenkki, että äänestäisin ne heti pois saarelta, jos löytäisin oikean uurnan!

Tänään tein juoksun päälle vähän kumpparileukoja, vatsoja ja ojentajapunnerruksia. Vähänkö olin onnesta soikea punnertaja, kun siippa kehui mun punnerrusasentoa ja selän parantunutta lihaksistoa :) itsekin kuvittelin nähneeni selässä jotain papua, kun tein lauantaina ylätaljaa, mutten uskaltanut liikaa luottaa omiin optimistin silmiini :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti