Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Punttipirkko pinkoo: viikko 1, päivä 1

Noniin, vihdoinkin pääsin aloittamaan sen Kuntoplussan juoksuohjelman!


Erittäin kevyt aloitus, mikä on mulle vaan hyvästä. Perinteisesti aloittaisin juoksemalla vain kerran viikossa, mutta pidempään kerralla ja kohta mulla jo oliskin joku kremppa jossain ;)
Yhteensä vietin puoli tuntia juoksumatolla. Kävelyvauhtina oli 6 km/h ja hölkkävauhtina 8,5 km/h.
Treenin toinen osa koostui liikkuvuus- ja kuntoutusliikkeistä: kepin pyörittelyä, face pullia, kiertäjäjumppaa ja kokeilumielessä näitä ja näitä liikkeitä Golfpisteen ohjeilla.
Kokeilun tulos oli seuraavanlainen: Kylkinosto olis hyvä liike, jos se ei olis niin pelottavan tuntuista olkapäässä. Ehkä teen sitä joskus, kun olkapäät ei ole jo väsyneet edeltävistä liikkeistä ja eilisestä kuntonyrkkeilystä.
Pakaranosto tuntui vähän turhalta, kun mä kuitenkin teen erilaisia kyykkyjäkin. Ehkä siitä vois saada vakautta lyöntiasentoon ja staattista voimaa. Saatan tehdä toistekin.
Lankku onkin jo vanha tuttu ja käsien sivuille vienti tuntui ihan hyvältä kehon hallintaa ja vakautta edistävältä lisältä. Varmasti teen toistekin.
Videossa näytetty olkapääharjoite tuntui ihan turhalta - ehkä en vaan osannut, mutta onhan mulla jo muita olkapääjuttuja, joten voinen jättää tän tekemättä.
Kyykky mailaa ylhäällä pitäen oli ihan jees. Saatan tehdä toistekin. Vain "saatan" koska samaa asiaa ajaa moni muukin kepin pyörittely ja hartioiden venyttely ja kyykkyjä tulee tehtyä muutenkin riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti