Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2012

Wapputervehdys

Tämä päivä alkoi sanoilla "Ihanaa, ku tänään on taas laiskottelupäivä!" ja heti perään aloin suunnitella lenkkireittiä. Mun mielestä siis lenkillä käyminen on laiskottelua, koska se on kivaa, eikä siitä makseta palkkaa, eikä sitä ole pakko tehdä, eikä se ole kotityö. Tiedostan olevani onnekas. Varsin monilla on vaikeuksia saada raahattua ahterinsa lenkkipolulle. Puhumattakaan niistä ihmisistä, jotka joutuu painaan pitkää päivää raskaassa duunissa elättääkseen perheensä, jolloin vapaa-aika ja harrastukset on tuntematonta luksusta.

Lenkki suuntautui lounaaseen (siihen ilmansuuntaan siis) ja sieltähän löytyikin ihan uusia huudeja! En ole ikinä koskaan ennen käynyt Kirkkonummentiellä, enkä tiennyt siellä olevan noin siistejä lukaaleja. Kelpais todellakin mullekin (jos ei tarttis maksaa nykyisiä sikamaisia markkinahintoja ;)
Tässä lenkin statsit ja reitti Endomondon mukaan:

Lenkin jälkeen suuntasin suihkun kautta lounaalle (sille aterialle siis) Sellon Carlitokseen reteesti kahden miehen seurassa (siipan ja sen meidän treenikaverin :) Maukkaat oli murkinat, mutta jälleen onnistuin syömään vain sopivasti, enkä liikaa. Ihan kuin sitä vanhemmiten oppis jotain?
Lounaan kanssa otettiin lasit skumppaa ja sen jälkeen kotona kumottiin koko pullo kolmeen pekkaan. Hauskaa olla vähän hiprakassa pitkästä aikaa :) 
Ystäväni Perry vielä jääkaapissa kuiskii mun nimeä... Pitää varmaan hakea se sieltä ja auttaa vatsaan lämmittelemään :D Parvekkeelle alkaa juuri sopivasti paistaa aurinko.  Hauskaa Vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa Wappua Katti !!
  Juu, tänäänkin torilla näin monta erilaista possupalloa... hienoja oli ja olisin tahtonu yhen, muttei meitin kitupiikki ostanu mulle palloo... :(

  VastaaPoista
 2. "Varsin monilla on vaikeuksia saada raahattua ahterinsa lenkkipolulle."
  Hear you! Unelmissani mä kävelen tänään illemmalla 12 kilometrin matkan, mutta voin lyödä vetoa, että päädyn kulkemaan tuon matkan junalla. :D

  VastaaPoista
 3. Entäpä jos lyötkin miehen kanssa vetoa jostain inhottavasta kotityöstä, että sä kävelet sen matkan? Tulis vähän lisämotivaatiota, kun kävelemällä välttyisit siltä kotityöltä ;)

  VastaaPoista
 4. No, saatiin me käveltyä lopulta se matka, mutta tosiaan mä sain tapella, että tuo _toinen_ suostui lähtemään "kun väsytti niin".
  Yksin kävellen olisin eksynyt varmuudella matkalle. Kyllä tää tästä rupeaa maistumaan, kun kerran vauhtiin päästy on. :)

  VastaaPoista