Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

85,8 kg

Eli pilkulleen sama ku viime viikolla. Toivottavasti blogger ei tykkää kyttyrää, kun tulee posteja samalla otsikolla, koska näitähän saattaa tulla vielä lisääkin ;)
Tänään kävin lenkillä pururadalla ja kokeilin vähän hölkätä, erittäin hitaasti. Juoksumatolla olen testaillut, että sellasta 7km/h vauhtia mä pystyn sekä kävelemään että hölkkäämään. Kävellessä saa pinnistellä, että vauhti pysyy riittävän nopeana ja hölkätessä saa pinnistellä, että vauhti pysyy riittävän hitaana. Mut jotain semmosta vauhtia siis varmaankin hölkkäilin. 
Oli tarkoitus tehdä vähän lyhyempi lenkki ja kokeilla vaan, miltä se tuntuu polvissa ja muuallakin jaloissa. Mut sit ulkona oli niin ihanaa ja jaksoin tosi hyvin ja sykekin pysyi järkevänä ja lopulta sykäri näytti 1h 22min, avg 138. Polvet kyllä ehti vähän kipeytyä :( Eihän ne polvet tiedä, onko se lihasta vai läskiä, joka niitten päällä röykyttää!
Mä haluisin pystyä hölkkäämään, koska siinä on ihan toisenlainen tekemisen meininki kuin kävelyssä! Kävely käy pitemmän päälle tylsäksi, kun ei saa niitä sykkeen noususta tulevia endorfiineja. Pitäisin täysin mahdollisena, että noi polvet tottuu, kun vähitellen aloittelee ja hitaasti lisää hölkkäilyä. Noin kerran viikossa vois tehdä tämmösen hölkkää sisältävän lenkin pururadalla ja sit pari kertaa viikossa kävelyä, golfia, vesijuoksua tms. polville hellempää...

1 kommentti:

  1. Hyvä sinä kun totuttelet rauhassa! Mukavalta kuulosti lenkkisi. Kyllä minäkin tässä taas kävelemään ainakin pääsen pian.

    VastaaPoista