Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Perkeleen pohkeet!

Ne on taas ihan jumissa! Talvella ne oli hetken kohtuullisessa kunnossa, kun ne sai kuukausittain hierontaa, enkä harrastanut lainkaan aerobista liikuntaa ja tein pohkeita vain salilla kerran viikossa. Kävelylenkki kolmesti viikossa on kuitenkin mun säälipohkeille liikaa ja ne on ihan kamalassa tinassa nyt muutaman viikon lenkkeilyn jäljiltä, vaikka mä venyttelen niitä päivittäin. Hieronta sattui eilen ihan hulluna ja lihakset on siitä tänään kipeenä!
Mitä mä voin tehdä? Olen neuvoton :(

Lenkillä käymistä en aio lopettaa. Tai vaikka lenkkeilyn lopettaisinkin niin se ei paljon auttais, kun kohta alkaa golfkausi ;) Tänäänkin kävin pitkällä kävelyllä nauttimassa luonnosta ja treenaamassa peruskuntoa golfkierroksia ajatellen. Kierroksen aikanahan tulee käveltyä kymmenisen kilsaa ja oltua jalkojen päällä yli viisi tuntia. Siinä on jalat melko muussina kauden alussa ennen kuin ne tottuu ;)
Tän illan lenkki oli siis 1h 4min keskisykkeellä 130.

2 kommenttia:

 1. Heippa. Mä en osaa neuvoa mitä tehdä mutta sympatioita lähetän kumminkin. Kipeet pohkeet ei tunnu kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sympatiasta, se lämmittää mieltä kuitenkin :)
   Ehkä nää jalat taas vähitellen tottuu lenkkeilyyn. Ehkä talvellakin pitäis tehdä jotain sellasta liikuntaa, ettei ne pääsis tottumaan pois pitempikestoisesta rasituksesta, ettei keväällä lenkkeily tulis niin shokkina...

   Poista