Sivut

tiistai 27. syyskuuta 2011

Kahvitauolla

Neljä naista ja yksi mies työpaikan taukotilassa.
Naisilla on mukana välipalat, miehellä vain kahvia (tyypillistä).
Välipalat ovat: hedelmiä, Fitness-muropatukka, Yosa-kaurajugurtti, purkki tonnikalaa.
Mies sanoo: Kolmella on vaan jotain terveellistä, mutta toi yksi... Se vois olla hyvääkin.
Mitä mies tarkoittaa?

Uskokaa tai älkää, tonnikala oli miehen mielestä se epäterveellinen välipala!
En jaksanut edes aloittaa noin ulapalla olevan kaverin valistamista. Totesin vain, että kaikki riippuu ihan siitä, mitä pitää terveellisenä.

Välipaloista puheenollen... Sokeritonta syyskuuta ei sössitä, kun on jo vikalle viikolle selvitty! Pakkasin omat eväät iltapäiväkahville tämän päivän ja huomisen koulutuksiin. Pullan sijasta söin kuivattuja luumuja (sokerittomia) ja pekaanipähkinöitä. En pihistellyt eväspussien koossa, joten calleja taisin saada enemmän kuin pullasta, mutta ne oli kaikki terveellistä ja laadukasta ravintoa, joka pitää nälän poissa ja verensokerin tasaisena. Kannatti!

6 kommenttia:

 1. o.O Mistä lähtien Fitness-pötkylät on olleet terveellisiä...? :D

  VastaaPoista
 2. Kaikki riippuu siitä, mitä pitää terveellisenä indeed! Kuten usein on todettu, terveellisyys tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Joillekin riittää hyvin, että saavat proteiinia 15-20 energiaprosenttia ravinnostaan. Mies oli ehkä vain ignorantti eri ruokavaliovaihtoehtojen suhteen ja esitti asiansa huonosti.

  Mä pitäisin itselleni tässä tapauksessa terveellisempänä sitä patukkaa, koska mun mielestä tonnikala maistuu niin kauhealta, että jos pitäisi valita, ottaisin moisen patukan (onneksi meillä on asiat hyvin ja on muitakin vaihtoehtoja). Makukin on terveyttä.

  VastaaPoista
 3. Hmm... Kamelit ei syö tonnikalaa. Jääpähän enemmän murkinaa meille kissoille ;)
  Se oli herkullista Rainbow tonnikalaa pikantissa tomaattivihanneskastikkeessa - ei plain tonnaria - mäkään en ole niin hoocee :D

  VastaaPoista
 4. Jäisi kyllä tuokin herkku syömättä, vaikka siinä kuuluu kyllä vähän jo yritetyn piilottaa kammottavaa tonnikalan makua. Vähän yllättäen Kamelit näyttää kuitenkin kohta syövän uunilohta herkkusienillä ja sipulilla!

  VastaaPoista
 5. Katti söisi mieluusti myös uunilohta, mutta se ei ole järin näppärä iltapäivän välipala töihin vietäväksi ;)
  Kalasoppakestejä odotellessa...

  VastaaPoista