Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2011

If it is important to you, you will find a way. If not, you'll find an excuse

Ei siinä petä kuin itseään, jos ei toimi johdonmukaisesti siten, että pääsee kohti omia tavoitteitaan...

Luin jonkun fitnesskissan blogista, että hänelle on monet sanoneet "Antaisin mitä tahansa, että saisin samanlaisen vartalon kuin sinulla." Toi on ilmiselvä valhe. Jos olisi valmis antamaan mitä tahansa niin silloinhan olisi jo se unelmien vartalo!

Mulla on tavoitteena loppuelämän tähtäimellä löytää tasapaino siihen, kuinka paljon olen valmis antamaan ja millaisen vartalon sillä saavuttaa. Syön niin terveellisesti kuin järkevästi pystyn ja jaksan muun elämän siitä kärsimättä ja liikun niin paljon kuin huvittaa. Liikkumisen suhteen ongelmia ei ole näköpiirissä, sillä tällä hetkellä huvittais liikkua enemmän kuin aikataulut ja oma palautusmikyky antavat periksi ;)

Tällä taktiikalla tuskin kroppa muuttuu kovin nopeasti. Toivottavasti se kuitenkin muuttuu. Epävarmuus on tuskastuttavaa. Ihminen ei tunnetusti ole kovin hyvä elämään sen kanssa. Sen vuoksi useimmat haluavat laihtua nopeasti, että saisi sen varmuuden dieetin toimivuudesta. Mä yritän kuitenkin nyt ajatella, että tämä on pysyvä elämäntapa, jota ylläpidän ikuisesti, eikä mikään väliaikainen dieetti. Vanhoilla elintavoillani lihoin tasaisesti 1-2 kiloa vuodessa. Jos nyt laihtuisin samaa tahtia niin se olisi ihan riittävää. Ero painossa 50-vuotiaana olis merkittävä: lihomis-tavoilla painaisin 100kg, kun taas laihtumis-tavoilla voisin painaa jopa vain 60kg. Ei mulla ole tarvetta ikinä noin vähän painaa, mutta teoria on teoriaa :D


"If it is important to you, you will find a way. If not, you'll find an excuse."
Lainaus on jälleen bodybuilding.comista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti