Sivut

torstai 29. syyskuuta 2011

Lokakuun teema?


Sokeriton syyskuu lähenee loppuaan ja nyt pitäis keksiä teema lokakuulle!
Täysin sokeriton ei houkuta, kun tiedossa on pippaloita, joissa en aio kuitenkaan olla...hmmm, sanoisin kuivin suin, mutta se ei ehkä pidä paikkaansa, sillä saatan hyvinkin mennä autolla, mutta ilman sokeria en aio olla :D

Olis kiva keksiä teema, joka rimmais sanan lokakuu kanssa. Leivokseton lokakuu oli yksi ehdotus, mutta se tuntuu hiukan liian helpolta. Mulla menee helposti monta kuukautta ilman leivoksia ihan vahingossakin (suklaapatukka kun ei ole leivos ;)

Lohtusyöpöttelytön lokakuu olis siitä sopiva teema, että sen puitteissa sais syödä herkkuja juhlissa, koska se ei ole lohtusyömistä (melko varmasti), mutta arkisin kotona ylimääräinen syöminen on melkein aina jonkin asteista lohtua. Jos ei muuten niin vain siksi, että väsyttää...

Jotenkin vain toivoisin teemalle hauskempaa ja iskevämpää nimeä. Aika ruma ja ikävä tuollainen pitkä sana, jossa on paljon ö-kirjaimia.

5 kommenttia:

 1. Ääh mä muistan just eilen keksineeni sulle mielestäni hyvän rimmaavan teeman lokakuuksi Sellon linja-autoasemalla aamuseiskalta, mutta nyt mä en muista sitä enää! Mieleen tulee vain lantuton lokakuu ja se se ei kyl ollut.

  VastaaPoista
 2. No jo on aikoihin eletty - sä oot unohtanut jotain! :D
  Koita kaivella aivojen sopukoita huomenaamulla samaan aikaan samassa paikassa!

  VastaaPoista
 3. Piruvie mä en mennyt tänään Leppävaaran vaan Kauniaisten kautta. Voidaan puhua asiasta huomenna, syö vain lanttuja siihen saakka!

  VastaaPoista
 4. Oisko ihan vaan leppoisa lokakuu paikallaan näin onnistuneen syyskuun jälkeen :) ?

  VastaaPoista
 5. Hmm, vielä ei taida olla sen aika, kun intoa riittää... Tiedän kyllä kokemuksesta, että viimeistään Joviaali Joulukuu laittaa pisteen liialle tiukistelulle ;)

  VastaaPoista