Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Paluu rautakaudelle

Golfkausi vetelee viimeisiään ja kohta saa bägit jemmata kellarin perälle ensi vuotta odottamaan. Ja sehän tarkoittaa sitä, että voi taas bodata täysillä :D Golfkaudella ei voi, koska pelistä ei tule mitään, jos on paikat kipeinä tai muuten vaan jumissa. Eikä siinä mitään - pysyy paremmin mielenkiinto yllä, kun samaa lajia ei joudu tekemään liian pitkään putkeen ;)

Lähden syksyyn seuraavanlaisella ohjelman rungolla varustautuneena:

MA Jalat, alaselkä, kyljet
KE Rinta, ojentaja, olkapää
TO Yläselkä, hauis, vatsa
LA Golf / Lenkki
SU Golf / Lenkki

Tästä voi tietenkin poiketa, jos elämä yms tärkeämmät asiat sitä vaativat :) ja tällä hetkellä mun kalenteri näyttää siltä, että poikkeuksia tulee melkein joka viikko kaikenmaailman kampaajien ja teatteriesitysten takia :D

Olen jo viimeisen kolmen viikon ajan toteuttanut aika pitkälti tätä ohjelmaa, joten sopivat liikkeet ja treenipainot on jo aika hyvin löytyneet. Jonkin verran niihin tietty tulee vaihtelua sen mukaan, missä on salilla ruuhkaa ja mitä pääsee tekemään jonottamatta, mutta sehän on vaan hyvä, ettei aina tahko samaa settiä :)

Tavoitteet tän ohjelman aikana:
Penkkipunnerruksen aloittelu varovasti ja hitaasti totutellen.
Olkapää normaaliin kuntoon.
Erinomainen suoritustekniikka kaikissa liikkeissä, ei maksimipainoja.

Mullahan oli vasen olkapää kipeenä jonkin kiertäjäkalvosin-krempan takia tammikuusta about kesäkuuhun asti. Vasta elokuussa rohkenin kokeilla taas penkkiä. Ekoilla kerroilla se vähän sattui, koska siinä olkapää joutuu liikkumaan ja venymään enemmän kuin punnerruksissa (joita olin tehnyt koko kesän). Onneksi kipuilu loppui, kun olkapää tottui taas uuteen liikerataan - ja saattoi venyttelylläkin olla osuutta asiaan ;)

Rääknäilin tässä, että jos kaikki menee kuin elokuvissa niin voisin onnistua nostamaan painoja penkissä maltillisesti tähän tapaan:
syyskuu 45kg
lokakuu 50kg
marraskuu 55kg
joulukuu 60kg (ensin ykkönen ja myöhemmin lyhyitä sarjoja)
tammikuu 65kg (ykkönen)
helmikuu 70kg (vanha enkka)
maaliskuu 75kg (uusi enkka?)

Katotaan miten muijan käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti