Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Poloiset koivet


Poloiset koipeloiset joutuvat koville. Ensin viikonloppuna kaksi lenkkiä ja tänään sali. Taidan tällä kertaa armahtaa sen verran, että teen prässin sijasta vain askelkyykkykävelyä. Takana on jo kolme kovaa prässiviikkoa ja niskatkin on ihmeen jumissa. Lieneekö se kropan tapa kertoa, että kevyempi treeni olis paikallaan ;)

Shakiran Whenever, wherever on loistava biisi. Se tulee usein mieleen jalkatreenissä, koska siinä on tää kohta: "Lucky I have strong legs like my mother..." joka tosin mun kohdalla pitäis olla unlike! Äiteellä on heikot rimppakintut. Liikuntaa se ei ole harrastanut koskaan ja rasva sillä kerääntyy vain mahamakkaroihin. Mullakin oli vauvakuvissa ihan hassut sammakonkoivet, vaan eipä ole enää. Äidiltä peritty ruumiinrakenne näkyy enää vain mahamakkaroissa ;)

Viikonloppuna yksin kotona lorvaillessa oli aikaa surffailla blogeissa. Löysin monta muutakin paljastelijaa, jotka ovat julkaisseet strategiset mittansa. Epätieteellisen tutkimuksen ja suppean otannan perusteella näyttäisi siltä, että mun vyötärö ja reidet on rapiat 10 senttiä eriparia - yleensä mun reisien parina on 10-20 cm isompi vyötärö, kun taas mun vyötärön parina on about 10 cm kapeammat reidet. Ilmankos niitä sopivia housuja on niin hankalaa löytää! Usein käy niin, että reisistä ylös asti mahtuvassa koossa on jo niin iso vyötärö, että sen saa vedettyä lantion yli nappia avaamatta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti