Sivut

perjantai 4. toukokuuta 2012

86,3 kg

Painonhallinnan kannalta tässä on nyt ollut haastetta jos jonkinlaista (parit synttärit ja Vappu) mutta nyt ne on onneksi (ja valitettavasti) ohi. On aika suhtautua tosissaan tähän touhuun! Taas. Oikeesti. Vannon! :D
Alan pitämään virallista punnitusta perjantaisin ja julkaisen tulokset täällä. Ehkä se vähän saa pelkoa herkkuperseeseen ja suuta soukemmalle ;) 


Me saatiin tämmönen yhteinen synttärikortti, joka herätti ajatuksia. Ja sit olen lueskellut muiden blogeja, jotka on herättäneet ajatuksia. Ajattelun lopputulos on se, että elämä on yhtä juhlaa (synttärit, Vappu, lätkän MM-kisat, äitienpäivä, synttärit, tiimipäivä, kesäjuhlat, Kivenlahti Rock, Juhannus - ja kaikki nämä vain 2 kuukaudessa!) ja kun tykkää syömisestä niin juhlistaminen tapahtuu aina syömällä jotain herkullista. Nyt pitäis opetella panostamaan muihin juhlintatapoihin kuin syömiseen - edes silloin, kun se on omissa käsissä. Mulla on paha tapa ihan itse keksiä kissanristiäisiä ja ostaa sen vuoksi jotain erityisen maukasta, jota tulee sitten syötyä paaaljon. Siitä pitäis opetella pois.

Toisinaan on tärkeää helliä itseään - eli ei joka päivä!
Hyvät asiat voi olla muutakin kuin syötäviä asioita!

Kuinka usein on toisinaan?
Mitä kaikkea ne hyvät asiat vois olla?

1 kommentti:

  1. Sun pitää listata niitä muitakin kuin syötäviä hyviä asioita. Vaikka ne tuntuis miten pieniltä tahansa. Tein sitä joskus muita juttuja varten ja se auttoi. Niistä tulee todellisempia ja merkittävämpiä. Mut mä tykkäänkin listoista.

    VastaaPoista