Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Penkkii ja lenkkii

Hyvin huomaa, että kesän tullen mä en enää nöräile koneella niin paljon kuin talvella. Eilenkin jäi blogi päivittämättä! Osasyy on myös noi lätkäkisat, kun on tullut katsottua kaikki Suomen pelit (paitsi eilinen kolmas erä ;) Onneks ne on kohta ohi. Alkaa jo kyllästyttää, kun tulee näin paljon kerralla. Riittää taas vuodeksi eteenpäin. Enpä muistakaan, että olisin yhtenäkään vuonna tätä ennen onnistunut katsomaan jokaista peliä. Joskus on tajuttu koko kisojen olemassaolo vasta pudotuspelivaiheessa ja yleensä aina joku peli sattuu vaan huonoon aikaan. Nyt oli kyllä pedattu kotijoukkueille parhaat peliajat, että mahdollisimman moni pystyy katsomaan :)

Eilen tehtiin pena & kumppanit. Lämppäri 60 kilolla tuntui melko raskaalta, joten ajattelin tehdä vain 65 kilolla loput sarjat, mutta naapuripenkin nuori laiha poika vei 2,5 kilon limput mun nenän edestä (ja teki penkkiä 45 kilolla) joten oli sit pakko lisätä vitoset. Ja hyvinhän se meni. Jotenkin kummasti jaksoin kuitenkin 70 kilolla 3 toistoa ekassa ja 2 toistoa tokassa sarjassa. Tässä vaiheessa siippa yllytti lisäämään painoja, joten tein sit vikaan sarjaan ykkösen 75 kilolla (tokaa en saanut itse ylös), muutaman toiston 60 kilolla ja jokusen 40 kilolla, pudotussarjana. Siitä kun nousin ylös niin tuli sellanen olo, että paras istua takas alas ja hengitellä hetki :D

Vaikkei se 80 kiloa vielä ole noussutkaan niin jotain pientä kehitystä on selvästikin tapahtunut, kun toi 75 nousi nyt noin kevyesti. Kärsivällisyyttä vaan. Tässä vaiheessa ei voi enää odottaa yhtä nopeeta kehitystä kuin aloittelijana, etenkin kun ei pidä mitään massakautta.

Tänään kävin jo tavaksi tulleella askelkyykkylenkillä eli puolentoista tunnin kävelyn lomassa askelkyykkyjä 50 + 40 + 4*30 kappaletta. Yllättävän hyvin jaksoin, vaikka jalat oli vähän väsyneet perjantain hölkkäilystä. Sykekään ei noussut yhtä korkeelle kuin viime viikolla. Askelkyykkyjen jälkeen maksimit oli nyt ~170, viime viikolla ~180 ja keskisyke nyt 136, viime viikolla 140. Aivan selvästi huomaa kuukaudenajan vaihtuneen. Normaalissa kierrossahan on yleensä pari viikkoa nihkeempää ja pari viikkoa vahvempaa aikaa fyysisiä suorituksia ajatellen. Mulla tän e-kapselin kanssa ei ole mitään kiertoa ja harvoin huomaan näin selkeesti pasaatituulten vaihtavan suuntaa. Fyysisen suorituskyvyn lisäksi tällä viikolla myös henkiset fiilikset, nälkä ja mieliteot on tehneet täyskäännöksen. Viikko sitten oli sellanen syrjitty reppana olo (täysin ilman syytä) ja koko ajan nälkä ja makeannälkä. Nyt on tosi hyvä ja iloinen fiilis, eikä ruoka kummittele koko ajan ajatuksissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti