Sivut

tiistai 22. toukokuuta 2012

Sirkusteema jatkuu

Tänään oltiin katsomassa Slapstick Sonata nimistä nykysirkusesitystä Kansallisteatterissa. Se oli ajoittain vähän tylsä, välillä omituinen ja lopussa upea. Cirque du Soleil asetti riman niin korkealle, että pienempien ryhmien on varsin vaikea kilpailla. Kuuden esiintyjän voimin ei vaan jaksa tehdä upeita temppuja yli tuntia putkeen. Väliin on pakko tehdä jotain kevyempää fylliä. Muhun niitten huumorin laji ei oikein uponnut. Akrobatia ja temput sen sijaan osu ja uppos. Uskomattoman hienoja ja monipuolisia urheilijoita noi sirkustaiteilijat. Voimaa, taitoa ja sulokkuutta yhdessä tiukassa paketissa. Kyllä kelpais mullekin sellanen kroppa, ulkonäkö ja suorituskyky!

Mä ostin Orlandon reissulta tämmöset Clarksit kokoa 10 normaalilla lestillä, koska leveeltä ei kaupassa ollut. Tänään ne oli ekaa kertaa jalassa ja voi luoja, miten kapeet ne on. Jalat on aivan muussina ja tulessa ja tuskassa! Kyllä mä niitä pitkään testailin ja sovittelin ja varmistelin sopivuutta. Sama homma sieltä ostettujen golfkenkien kanssa. Sunnuntaina kävelin niissä rangelle ja takas, yhteensä pari kilsaa, ja varpaat oli aivan muussina ja toisen isovarpaan sisäsyrjässä oli rakko, kun se oli hangannut yhteen akkavarpaan kanssa! Reissussa käytinkin niitä jo yhdellä autolla kierretyllä rundilla ja ne tuntui ihan hyvältä.

Miten voi mennä noin pieleen? Ilmeisesti jostain kumman syystä mulla ei ollut siellä jalat turvoksissa ja nyt taas on, suorastaan turbo-turvoksissa. Varsin yllättävää kyllä, kun siellä reissussa kuitenkin käveltiin paljon ja syötiin vaikka mitä shaibaa. Säätila siellä oli about samanlainen kuin täällä nyt, joten turvotus tuskin johtuu lämmöstä. Kyllä muuten harmittaa, jos jalat ei tästä kutistu ja kahdet uudet kengät on liian pienet ja käyttökelvottomat :(

1 kommentti:

  1. Me käytiin eilen katsomassa Slapstick Sonata ja sun arvostelu osui kyllä kohdalleen. Akrobatia oli upeaa ja miehet olisivat voineet riisua aiemmin, niin olisi päässyt ihailemaan niitten timmejä kroppia :)

    VastaaPoista