Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Stadionkausi avattu

Elämyskamelin kanssa useemman kerran hierottiin, koska mennään Stadikalle ja tänä aamuna vihdoin tajuttiin, et tänään on vapaapäivä ja molemmille sopii :) Mä ostin kymppikortin, kun siellä kelpas liikuntasetelit, toisin kuin Espoon uimahalleissa. Hyvä homma, koska nyt siellä tulee käytyä enemmän, kun on pakko käydä 10 kertaa. Siellä on siis tosi kivaa ja mä haluunkin käydä siellä, mutta jotenkin se lähteminen on niin hankalaa. Toi "pakkokortti" nyt toivottavasti auttaa sen lähtemiskynnyksen yli ;)

Jälkiviisaana on helppo sanoa, että olis pitänyt mennä pyörällä, kun ei siellä sit satanutkaan. Epävakaan ennusteen takia menin bussilla ja tulin takas junalla, mihin kyllä sisältyi ihan hyvä määrä kävelyä myös. Saunan jälkihiki yhdistettynä kosteaan ilmaan sai aikaan melkosen hikoilun siihen nähden, että lämpötila on alle 20 astetta. Ja onneks muistin leimata lipun, sillä junassa tuli tarkastajat, kerrankin. Sais tulla useemmin niin ei niin paljon harmittais maksaa mansikoita bussilipusta. Nykyhinnoilla autoilu olis halvelmpaa, eli se siitä yrityksestä kannustaa ihmisiä kulkemaan julkisilla yksityisautoilun sijasta!

Ennen lähtöä kokeilin leuanvetoja ilman apukumpparia ja sainkin kokonaista 4 kappaletta jossain määrin kohtuullisella tekniikalla :D Tämä todisti mun epäilyksen, ettei 7 weeks to fitness -sivuston leuanveto-ohjelma ole täydellinen. Sen mukaan pitäis jaksaa 10 toistoa apukumpparilla about yhtä hyvin kuin 2 tavallista leukaa. Mä jaksan maksimissaan 8 kumpparilla, mutta siis jo 4 ilman. Mikäs siinä, jatkan eteenpäin rajusti soveltaen. Eihän mulla muuten ole tarvetta koko ohjelmalle paitsi muistuttamaan, että pitää harjoitella kolmesti viikossa ja yhdellä kerralla ei tarvitse tehdä hirveetä määrää, vaan vähempikin riittää. Ylitreenaaminen on mulle suurempi uhka kuin alitreenaaminen ja se pätee kaikissa lajeissa.

Lounaaksi pistelin maukasta savulohisalaattia uudella basilikaöljyllä, jota löysin eilen kaupasta. Ennen en tykännyt oliiviöljystä salaatissa, se tuntui jotenkin ällöltä, mutta olen näköjään vähitellen tottunut ja nyt toi on jo herkullista. Löysin myös toisen soossin, jossa ei ole ksantaanikumia! Sitä en ole vielä tyypannut. Se ei vaikuta oikein salaatinkastikkeeksi sopivalta, mutta hampurilaiseen tms. ainakin. Purkissa lukee, että se on Great with Hamburgers, Grilled food & Meatballs!


1 kommentti:

  1. Kiitos seurasta, oli mahtavaa! Kyllä sun on tosiaan nyt pakko tulla.

    VastaaPoista