Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Surkeeta golfia ja mainiota talkoomuonitusta

Eilen oli firman golf-kerhon kesäretki Eke Golfiin Tammisaareen ja pelasin kesän ekan kierroksen. Pistebogitulos oli emäsurkea 13 pistettä, mutta peli tuntui menevän ihan kivasti, paljon paremmin kuin tulos antaisi ymmärtää. Joka väylälle mahtui myös loistavia lyöntejä. Niitä huonoja vaan oli liikaa, joten kokonaislyöntimäärä paisui. Avain onneen on valikoiva muisti. Pitää muistaa vain ne loistavat lyönnit ja unohtaa ne muut ;) Lisäksi voin muistaa aurinkoisen, lämpimän, täydellisen sään ja herkullisen murkinan kierroksen jälkeen :)

Tänään oli sitten taloyhtiön pihatalkoot. Meillä on pienenpieni pihanen, joten kovin kauaa en ehtinyt haravan varressa notkua. Mun suurin panostus oli käydä hankkimassa ainekset savulohisalaattiin sekä siivota meidän keittiö sen jälkeen, kun siippa oli sen salaatin kasannut. Me ollaan oltu muonitusjoukoissa jo useampi vuosi, kun talkooväki tykkää siipan salaatista niin kovasti. Tänä vuonna erikseen pyydettiin tekemään kaksi kulhollista :D
Runsaan osanoton toivossa mä päätin mainostaa salaattia talkookutsussakin ja teippasin seinille värikkäin kuvin koristellut mainokset tällä tekstillä:
Talkooväelle tarjolla virkistäviä juomia, hiiligrillissä herkulliseksi käristettyä makkaraa sekä aiempina vuosina suursuosioon noussutta lohisalaattia!
Kaikki tämä omalla takapihallasi - ei voisi sijainti paljon parantua!
Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata, että hallitukseen on tullut uusi jäsen, joka tykkää kirjoittaa ;)
Ja se toimi! Paikalla oli 16 henkeä, joka on selvästi enemmän kuin aiempina vuosina :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti