Sivut

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kokemuksen tuomalla viisaudella ja vanhuuden tuomalla jäykkyydellä

Monet bloggaajat tunnustaa olevansa huonoja venyttelemään. Mä oon hyvä venyttelemään, mutta silti huono venymään. Venyttelen useampana päivänä viikossa koko kropan läpi ja joka treenin jälkeen vähintään vähäsen. Silti olen jäykkä ja jumissa. Sillä mä jaksankin venytellä, kun kammoan edes ajatella, millainen olo voisi olla venyttelemättömänä! Plus se auttaa, että jumppamatto on koko ajan kutsuvasti esillä olkkarissa :) Tuota ostaessani aprikoin, paljonkohan sitä tulee käytettyä, mutta kyllä sitä tulee, kannatti ostaa. Kuvassa näkymä mun TV-tuolista: vasemmalla TV ja oikealla jumppanurkka. Aina silmissä, aina mielessä. Jumppapallon ostin viime viikolla, enkä vielä ole paljon sitä käyttänyt. Tarkoitus olis opetella jumppamaan sillä lenkkien jälkeen, kunhan tässä siirryn ulos maastoon. Varmaan alan myös vääntää hauiksia tuolla siipan tangolla.


Punttipirkko pinkoo: viikko 3, päivä 2


Yhteensä 40 minsaa juoksumatolla ja nyt sain juosta lähelle hengen lähtöä :) eli 10 minuuttia 10 km/h vauhtia. Että jonkin verran olis kunnossa parannettavaa ;) Sen verran sooloilin, että vedin ton nopean pätkän keskimmäisenä, enkä vikana, koska halusin tehdä sen paremmalla jaksamuksella. Kaksi muuta kymppiä hölkkäsin taas 8,5 km/h vauhtia.
Pohkeille teki tosi tiukkaa juosta kahtena päivänä putkeen, vaikka eilen huolella venyttelin ja hieroin niitä maksimaalisen palautumisen saavuttamiseksi. Varpaat ei vaivanneet lainkaan, koska jalassa oli maailman parhaat Pumpumkattikengät! Ne esiintyivät ensimmäisen kerran tän blogin ihka ensimmäisessä postissa noin kaksi ja puoli vuotta sitten :)
2 kommenttia: