Sivut

perjantai 26. syyskuuta 2014

Jäätävä kaappi

Neljäs viikko kunnon punttitreeniä takana ja fiilikset on kaksijakoiset. Mavessa meni 4*8 toistoa 70 kilolla ihan kivasti ja leukoja vetelin 5*5 polvi sinisessä kumpparissa. Noihin voin olla tyytyväinen. Kyykkyjä tein edelleen kevyesti, vain 30 kilolla, koska jostain syystä mun kintut on kipeytyneet niin kovasti edellisillä viikoilla. Nyt ei kipu ole niin paha eli kaippa tähän alkaa tottua.
Penkkiin sen sijaan en ole lainkaan tyytyväinen. 60 kilolla meni vain 3 toistoa. Viime vuoden enkka oli 13*60kg. Toki se tuli hyvänä päivänä, varmistajan kanssa viimeisetkin mehut tirstäen ja tietenkin pidemmän harjoittelun jälkeen, eikä tälleen ekalla kerralla kesätauon jälkeen. Mutta silti - masentavan kaukana ollaan. Olispa näppärää, jos kantti kestäis tehdä hyvän teon olkapäille ja lopettaa penkkaamisen. Se vaan kalahtaa liiaksi luovuttamiselta mun korvaan ;)

Muilla rintamilla elämä etenee tuttuja polkuja. Suurin mullistus on uusi jääkaappi, joka on paljon näppärämpi kuin vanha. Tässä on vain yksi korkea ovi ja läpinäkyvät hyllyt, joten kaikki ruuat näkyy kerralla, eikä möröt pääse pesiytymään alakaapin alahyllylle! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti