Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Nyt Satsiin ja sassiin!

Mun olkapää jomotteli eräänä tiukan punnertelun jälkeisenä päivänä ja aloin muistella, kuinka monta kertaa viime talvena pystyin penkkamaan kunnolla ja kuinka monta kertaa jouduin olemaan fiksu ja skippaamaan penkkitreenit... Linda houkutteli mua Satsiin ja siellä oli vielä hyvä tarjous: kaikki Satsit ja Elixiat käytössä 69 €/kk. Leppävaarassahan on molemmat, mikä tekee jumppatarjonnasta tuplasti paremman. Jumpissa on hirveen hankalaa se, kun pitää sovittaa oma elämä niitten aikataulujen mukaan.
Mun uusi hieno All in -kortti tuli voimaan 25.8. mutta vasta tänään pääsin ekaa kertaa hyödyntämään sitä. Viime viikolla piti kuljettaa potilasta shoppailemaan Verkkokauppaan ja Hifistudioon ja sitten auttaa sitä asentamaan kaiuttimia makuuhuoneeseen. Enpä olis ikinä uskonut, miten työlästä se voi olla! Mutten hennonnut kieltäytyäkään, kun kävi niin kovasti sääliksi tylsyyskuoleman partaalla vaappuvaa miestä. Nyt se on jo onneksi niin hyvässä kunnossa, että pystyy datailemaan ja siten tylsyys on poissa.
Mutta takaisin omaan napaani ;) Loppuviikosta en päässyt Satsiin, koska säästelin lauantaiseen NRJ Helsinki Workoutiin. Sinne olin ilmoittautunut kaverin seuraksi jo kesäkuussa. Väänsin 4 jumppaa putkeen (body attack, body combat, TRX functional training ja C-workout battle) ja kärsin jälkiseurauksista edelleen ;) Aina pitää treenaa ittensä romuksi asti. Kesälläkin fillaroin takareidet tuhannen jumiin ja ranteet kipeiksi!

Syksyn salikausi on nyt siis avattu ja se tapahtui varovaisella ja kevyellä penkkitreenillä: 3*12 toistoa 40 kilolla. Koitan nyt aloittaa kiltisti ja nostaa painoja hitaasti, ettei tulis turhia kipuja ja jaksaisin myös ulkoilla ja jumppaillakin. Suomen talvi on kuitenkin niin pitkä, että rauhallisemmallakin tahdilla ehtii kiinni isoihin rautoihin. Tästä viikosta maaliskuun loppuun on 30 viikkoa. Siinä ajassa olis tarkoitus saada uusia enkkoja aikaiseksi ja pysyä ehjänä! Penkistä sais nousta 85 kiloa, mavessa 140kg ja kyykyssä sais oppia ja uskaltaa kyykätä syvempään niin, että 80 kilollakin pääsis kelvolliseen syvyyteen. Leukoja olis kiva saada 10 kappaletta, mutta olen tyytyväinen mihin tahansa yli viiden tulokseen. Siinä ne tavoitteet tälle talvikaudelle. Pitäkää peukkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti