Sivut

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Hyvää kipua

Kuka on hakannut mut? Kaikki yläkropan lihakset on muussina plus kädessä on ruhje:


Syyllinen on selvillä. Tukissa on kahvat tuolla noitten reikien sisällä ja mun tassu on osunut reunaan. Kyllä mä jo tehdessäni tunsin osuman, muttei se oikeestaan edes sattunut. Melko herkästi tulee ruhjeita ihmiseen.Nyt tajusin hakea tietoa vanhoista blogiteksteistä ja sain selville, että vanha merimieskävelyenkka oli 185kg. Tekstini perusteella muistelisin, että se liikkui tosi lyhyen matkaa. Eilen saattoi 205kg liikkua vähän pidempään, koska mä yritin enemmän loppuun saakka, enkä luovuttanut ekasta vaikeudesta :)

Strong is the new skinny - merimieskävely 205kg

Vanhoista blogautuksista löytyi myös tieto, että ekalla voimailukerralla mulla väsyi ekana kintut ja ne myös tuli kipeiksi, kun taas yläkroppa olis ollut valmis treenamaan seuraavanakin päivänä! Sillon mulla oli pohjalla kovempaa yläkropan treeniä kuin nyt, muttei juuri lainkaan kyykkäämistä. Nyt olen kyykännyt, mutta yläkroppa on kipeän olkapään takia päässyt vähemmällä. Siksipä nyt yläkroppa on kipeä ja alakroppa ihan kunnossa. Voisin jopa olla tyytyväinen siihen, että olen selvästikin osannut treenata alakroppaa tasapainoisesti ja monipuolisesti :)

Pakko vielä laittaa tääkin, kun on niin hieno kuva siitä samasta Apollon akselista, joka oli eilen videolla:

5 kommenttia:

 1. Wow! Tätä lukiessa tuli syyllinen olo, kun lusmusin taas salitreeneistä...

  VastaaPoista
 2. Soo, soo, senkin lintsari ;)
  Täältä voi lukea vähän motivaatiota salitreeniin: http://lihastohtori.wordpress.com/2012/08/07/lihasvoimaharjoittelu-sundell/ :) (alussa on vähän lätinää ennen kuin mennään asiaan)

  VastaaPoista
 3. ...ja kaksi tuntia myöhemmin hän on käynyt taloyhtiön salilla tekemässä kunnon treenin teikän opeilla :)

  VastaaPoista
 4. Hurraa! 10 pistettä ja papukaijamerkki :)

  VastaaPoista